2012. július 21., szombat

Megjöttünk!:-)

Megjöttünk tegnap délután! :-)
Nagyon jó volt! Egy méterről a Balatonról, gyönyörű part, víz, környezet, emberek.
Csak.....Csenge lázas betegsége után, igazi dac korszak tekintett ránk! Már itthon kezdődött, majd a kocsiban folytatódott, de végül az úton nagyon jól viselkedett, hazafelé is, aludt, csak Pesten kelt fel,a döcögésre.Bár nyomtam az autópályán, két és fél óra alatt hazaértünk. Nagyon jó volt a camping, aki a csendes, egyszerű, családias campinget szereti, akkor bátran ajánlom a Balaton szepezdit!:-) Már kinéztük jövőre a sátrat, ahol lehet egyész nap pecázni, strandolni, a part mellett. Kedves, segítőkész személyzet volt, sokan mosolyogtak, mi is mosolyogtunk. De Csengével most nagyon nehéz volt, fársztó, kimerítő. Olyan helyekre ment, ahova nem szabadott volna, vagy (és inkább így volt) visítva hisztizett, nem kellett a cumi, nem bújt, csak a műsor ment, én csitítgatni próbálgattam, mert mégis, pihenni  jöttek mellénk is. A többiekre is rányomta a bélyegét ez, de ahhoz képest tűrték. Vízben is sokat voltak, még én is voltam, jó volt nagyon!:-)Voltak a gyerekeknek programok, élvezte mind a három. Szóval összességében, nagyon jó helyen voltunk, jó volt, csak nekünk Zsoltival, fárasztó...De megbeszéltük majd 20 év múlva, pihenünk...:-)))
Állandóan integettünk a vonatoknak, nekem nagy álmom lenne vonattal menni.De kiszámoltuk Csak Budapestre hatezer lenne a bemenetel, a vonat, nagycsaládos jeggyel nem sok, de rablás a Budapestre bejutás..:-(Meghát a cuccokat vinni.De már kitaláltuk, jövőre megyünk majd vonatozni Badacsonyba, vissza, onnan Szepezdre.:-)





Találtunk közelben egy éttermet ahol menüt lehet rendelni, 800ft, leves és második, tisztességes adag, házias ételek. És sok, sok tapasztalattal gazdagabbak lettünk, mit lehet vinni még és mit nem a campingbe. Azért jó volt kimozdulni!:-)

2 megjegyzés:

  1. De jó, hogy megjöttetek, épségben, és még jobb, hogy jól éreztétek Magatokat a Balatonon! Az is nagyszerű, hogy tudtatok fürödni és nem csak eső esett. Jövőre talán végig jobb időt fogtok majd ki és akkor aztán élvezni fogjátok teljesen a nyaralást. Jah, meg Csenge is nagyobb lesz már. :-))

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy jó volt. Sajnos így van ez. Amíg kicsik, nekünk, szülőknek sokszor nagyobb munka, mint otthon lenni. De a környezetváltozás mindig jót tesz nekünk is!

    VálaszTörlés