2013. december 26., csütörtök

csillagszórós...

Mindenkinél jártam, bekopogtam, olvastam, mondtam is sok mindent...írni nincs időm. De nem baj, tudom megértitek!:-)
Remélem mindenhol csillag szóró illatos, éneklős, gyertyás, sütizős, evős, ívós, beszélgetős, nevetgetős..karácsony volt.
Nekem... már ha kérdeznétek, ilyen volt! Eleje kicsit feszült, meg náthás, (soha nem lesz jobb, csak rosszabb???)
Bár nem tudom miért várom, hogy valaki kérdezze? Itt legalább leírom. Isteni bejglit sütöttem, nagyon finomakat ettünk, ittunk...beszélgettünk, gyerekek örültek, akkor én is, Zsoltival örültünk, így akkor én is...Holnap meg, tatadam...Zsoltival leszek pár órát KETTESBEN! Ez az én karácsonyi ajándékom neki.:-) Van egy két ötletem, kitaláljuk melyik legyen. Volt olyan ötletem, hogy mennyünk kirándulni, sok forralt borral. Vagy valamilyen kiállításra, vagy Leányfalura áztatni magunkat. Szerintem utóbbi lesz.:-))))) Kíváncsi leszek.:-))) Mármint mi lesz itthon, és mi hogy tudunk lazulni?:-)

Pihenjetek sokat! Egyetek sokat, vagy amennyi jólesik..;-) Beszélgessetek sokat, nevessetek sokat!:-)
 

8 megjegyzés:

  1. Örülök hogy jól sikerült a karácsonyotok!:)Holnapra akármelyik programot is választod biztos jól fogjátok magatokat érezni,próbálj kikapcsolni, nagyon rád fér már,hogy pár órára "gyerekmentes"legyél:)érezzétek jól magatokat!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aranyos vagy Erika! Jó volt nagyon...:-)))

      Törlés
  2. Jaj, de jó, hogy Nektek is jó volt! Nálunk még tart, míg mindenkihez eljutunk majd, de nagyon élvezem. Csak pár pillanatát nem. De mindenki örült, az étel finom volt, a sütik arattak (én csináltam nagy részét:)), megint sokan voltunk.

    Holnapra kellemes együtt töltött órákat! ÉLVEZZÉTEK!!!!! ;-D

    VálaszTörlés
  3. Érezzétek jól magatokat - mi is hasonló karácsonyi ajándékban gondolkoztunk egymásnak - de ez még titok :-) Boldog Karácsonyt kivánnék még, ha megkésve is ....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, láttam a nagyon hangulatos képeket Nálad!:-)
      Majd elárulod, ha nem lesz TITOK?

      Törlés
  4. Örömmel olvasom, hogy Nektek is hangulatos, szép ünnepetek volt. Érezzétek jól magatokat ma, jó pihenést!

    VálaszTörlés