2020. január 23., csütörtök

Vagyogatunk...

Az van, hogy idáig tartott a betegség mentes telük.
Jó, most sem egy nagy dolog van, kicsit fáj a torkunk, eddig...ja igen, nekem és Csengének.
Semmi vész, extra C vitamin, ne is legyen, mert már egy beteg kolléganőm van a munkahelyen akit pl ma helyettesítenem kell, este 7-8-ig, mert UH van, és amúgy is, katyvasz, holnapot meg csak kihúzom fél lábon. És itt  a hétvége. Zsolti lehet dolgozik...nekünk most semmi extra.
Csenge nem tudom, fog-e korcsolyázni holnap, ha fáj a torka nem hiszem, hogy jót tenne neki a hideg levegő. Mivel helyettesítés lesz a suliban, így lehet nem is viszem a suliba.
Majd holnap kiderül...
Ezen kívül minden oké...szuper jó volt a szalagavató, utána elmentünk pizzázni, Bence After partyra, ahol biztos nem volt szomjas...:-D

Mesi jól van, Szofi baba is. Nagyon aranyos Mesi, horgol, csinosítja a házat, barátnőzik, családdal van...annyira jól csinálja. :-)

Fiúk is jól vannak, kamaszok...de elviselhető kamaszok.:-)

Én már várom, hogy jobb idő legyen. Menjünk futni, kocsi ne fagyon le mire este odaérek hozzá, amúgy reggel semmi fagy, ennyit számít a féltető, csak iszonyú koszos a kocsi.

Fánkot kellene sütni a hétvégén...

4 megjegyzés:

  1. Jobbulást nekünk, nálunk is most toppant be az első betegség nyár óta.
    Nálunk a péntek fánk nap! :)
    Popianyu

    VálaszTörlés
  2. Jobbulást NEKTEK, akartam volt írni... :) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jobb így, nektek is. :-)
      Vigyázzatok magatokra...
      hmmmm...fánk!

      Törlés
  3. Legyetek hamar jól, a korizás alatt amúgy nem fázna, de nyilván sokkal jobb neki ha suli közelébe sem megy:) Fánk? Jó ötlet:))

    VálaszTörlés