2013. február 19., kedd

Annyira...

...szeretem, ha kérdezek Tőletek, mindig ilyen sok válasz jön rá.:-)))
És ami még nagyon kedves volt a lelkemnek, hogy ha nem is láttam volna ki a válasz adó, akkor is kitaláltam volna, ki az!:-) Ez sokat sejt ugyebár! Ami azt is jelenti, már engem is ismertek valamennyire.:-)))) És ez annyira nagyon jó!!!:-)))

Én nem tudom, de elromlott az időjárás előrejelző a neten! Mert olyat írt, hogy egész héten hóesés? MI????? Ilyen nincs, mikor itt illatozik velem szembe a jácint, mikor már láttuk a hóvirágot, na jó nem kell a neve után egyből, a hóra gondolni.:-)És határozottan erősen hallom a madarakat kintről. Meg amúgy is, fél hatkor még épphogy sötétedett. Na jó, az is hozzátartozik, hogy lámpafény mellett írok, mert olyan sötét van kint!:-(

Nemsokára megyünk a boltba Csengével, zöldségért. Ma zöldség leves lesz, grízgaluskával, és szalagos fánk. Még azt is be kell gyúrnom. Remélem sikerül egy két szalagot varázsolnom a fánkra.:-))))
 

9 megjegyzés:

  1. Sajnos a havazást én is hallottam, de remélem nem lesz belőle semmi, mert akkor a kertemben minden oda lesz :( Anikó te nem szoktál gondba lenni,hogy mit főzzek ma? Te már írod a mai menüt én még most fogom kitalálni, irigyellek érte ;-)jó értelembe..Nálunk elég válogatós mindenki, vagy is csak a fiúk,így nekem elég nehéz mindenki kedvében járni :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én szerencsés vagyok, nálunk, ha van is válogatás, elfogadják mindig. Ha éhes eszik egy szendvicset és kész, de nincs olyan amit ne ennének meg, ha csak egy kicsit is. Persze mindig figyelek arra kinek mi a kívánsága. Ma Zsolti kérte a zöldségleves, Mesi krumplipürét enne, de várnia kell vasárnapig, a fánk szombaton lett volna, de elcsúszott mára.
      Ja, és amúgy heti menü van, én már feladtam volna, de van igény rá, hogy legyen. És ez nagy könnyebbség, vásárlásban is, és kiatalálás szempontjából is.:-)

      Törlés
  2. Tudod miért válaszolnak Neked annyian? Mert roppant jó kérdéseket teszel fel! És igazán jó vitaindító mindegyik. Szóval csak így tovább, és jövünk Hozzád beszélgetni! :-))

    VálaszTörlés
  3. Igen, már azt gondolná az ember(asszony) , ugyan kit érdekel, hogy mit utálunk a mindennapi házimunkában és akkor tessék Anikót érdekli! :)) Hát persze, hogy jól esik a kérdés. S nekem személy szerint az is jól esik, hogy nem zárod ki a névtelen hozzászólásokat sem! Köszi
    A napi menüért mindig benézek, érdekes ételpárosításaid vannak. Eszter

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eszter, Te nem vagy névtelen!:-)))))Nekem legalábbis nem!
      Engem sok minden érdekel..néha több is mint kellene.:-D
      Érdekes ételpárosítás? ugye nem rossz értelemben?;-)

      Törlés
  4. Itt havazott, bár el is olvadt. És igen, ... ma kellett 150 kmt levezetnem!!!
    Takarmány: Krumplifőzelék kinek pusztán, kinek sült kolbásszal, valamint rizsfelfújt :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 150 km? Remélem azért az utak rendbe voltak!!!!
      Nálunk ma lesz krumplifőzelék.:-))

      Törlés
    2. Az utak rendben voltak, de persze vigyázni kell. Szép napot nektek :-)

      Törlés