2019. március 14., csütörtök

Már péntek?? 😉😀🧡

Micsoda szuper érzés csütörtökön, pénteki hangulatra ébredni. Így kéne lenni mindig. 😉
Tegnap voltam a kocsira a lizinget megkötni, zafirat megnézték, sopánkodtak, fejet csóváltak, majd mondtak egy piti összeget. Először én is majdnem sírva fakadtam hallatán, majd átgondoltam, és elfogadjuk. Több sebből vérzik szegény, tisztában vagyunk vele, de nem akarok ezzel foglalkozni  már.
 Amúgy megnéztem a mi Suzinkat,, tegnap előtt megjött a markakereskedőhöz . Még fóliázva van, de meg simogattam, és lefényképeztem. :) Mindenki izgatott itthon, kérdezte az értékesítő őrült a család  hogy ilyen hamar sikerült ?? Persze, csak ugye most kapkodni kell, minden téren  de sínen vagyunk  :)
Fiatalok itthon persze fel vannak háborodva  hogy a zafit ilyen olcsón veszik be. Milyen kontraszt volt az értékesítő hapsi között, meg akik átnézik a régi kocsit és mint használt autós eladják, félelmetes kontraszt  😀😀😀

Kezdek megnyugodni, már csak két lépés és hazahozhatjuk  Új dátum március 29.-én legkésőbb.

Na ma, megprobálom behozni a elmaradásom a munkahelyen lesz időm rá  este fél hétig leszek, helyettesítek, le kell dolgoznom azt a pár órát mikor nem voltam jól és hazajöttem.

Remélem azért szép idő is lesz a hétvégén.....

Kitartást a mai naphoz nektek is! 🧡🌷

7 megjegyzés:

  1. Anikó gratulálok a sikeretekhez kocsi ügyben. Csatlakoztam hozzátok tegnapelőtt egy fehér Suzuki Splash-al.))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gratulálok neked is, sok közös kilométert együtt! :)

      Törlés
  2. Gratu az szép új autóhoz ismét :))) Nem lett volna jobb beadni a Zafirát egy használtautó kereskedésbe, vagy ott megnézetni, mit mondanak rá? Mennyiért tudnák esetleg elpasszolni? Vagy a használtautoó.hu-n ti is körbe tudtok nézni, hogy hasonló korú autók mennyiért mennek. Akkor lehet megnyugtató lenne, hogy annyira nem vett palira titeket a kereskedés.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, jaj az a baj hogy tudjuk a hibáit sajnos amivel többet kapnánk érte, annyival több utana járás.

      Törlés
  3. Gratulálok, gyönyörű autótok lesz!♥ Használjátok egészséggel!♥♥♥ Szép hétvégét továbbra is!♥ :)

    VálaszTörlés