2023. március 2., csütörtök

Hihetetlen.

Rájöttem, ha nem telefonon pötyögök, kicsit gyorsabb lesz...:-)

Szóval, csütörtök délután, munka után, nem a legjobb programom van, a heti nagybevásárlás, egyedül, így gyorsabb. Mindig a közeli Lidlbe megyek, de közelharc megy a vásárláson, már a parkolóban is, utálom.

Ez azért lett igy kitalálva, hogy se a hétvégéből ne menjen el már az idő ezzel,  se a péntek délután. Egy nap a hétvégén találkozunk Mesiékkel, vagy Ők jönnek, vagy mi megyünk, Most mi megyünk szombaton, jönnek Bencéék is. Úgyis régen találkoztunk velük.. Míg Mesiékkel naponta beszélünk, Bencéékkel nem minden nap, sőt...de nem baj, tudjuk egymásról, hogy jól vagyunk. És mindenki éli az életét.

Még mindig szuperül érzi magát Bence, egy nagy visegrádi Hotel, étterem vezetőjeként. Jó tudni, hogy most jó helyen van.


Minden nap, de tényleg minden nap azon gondolkozom, mikor nőttek meg, mikor lettek felnőttek?

Mikor???

És, hogy akkor ennyi volt, a gyereknevelés? Már sokszor csak azon kapom magam, hogy mutatnak valami fontos papírt és az anyja neve vagyok csak már, sokszor meg sem kérdeznek róla mit csinálnak, nem is kell, de értitek??? :-)

Nem panasz, hiszen azért nagyon jó érzés, hogy most éppen minden klappol. Vannak persze dolgok amit én másképp csinálnék mint ők, de alapjában jól csinálják. 


Próbálom megélni a rohanó pillanatot, imádok ekkora gyerekek anyukája lenni.

Néha visszagondolok az kiskorukra és olyan messzinek tűnik, közben oly közelinek.

HIHETETLEN!

Csak a tények, Mesi 25 éves múlt januárban, Dávid júniusban lesz 23 éves, Bence 22 éves júliusban és Csenge 13 lesz decemberben, Legdurvább, hogy 25 éve vagyok anya és, hogy CSENGE 13 éves lesz????

Emlékeztek, hogy vártuk Őt??? :-)💓💓


7 megjegyzés:

  1. Teljesen átérzem:)) 23,20,17,13 -:)) Én arra emlékszem, hogy mit küzdöttél a a fiúkkal és a töri tanulással:) és , hogy izgultunk, hogy Mesi bekerüljön az óhajtott gimibe! Valóba nagyon gyorsan elteltek ezek az évek és van amikor sajnálom, hogy a cukiság és a babaillat eltűnt már az életünkből ( egyelőre ) , de összességében én is élvezem, hogy megnőttek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálatok is megnőttek. :-) Igen nagy küzdelem volt, most Zsolti küzd Csengével, mikor megjegyzi, mondom neki, hogy bocsi, én már 3x megcsináltam . :-))))

      Törlés
  2. Bence 22 évesen vezető?Gratulálok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, tavaly augusztus óta, már nem főpincér a neve ennek az állásnak, hanem étterem vezető. Az én tanulási nehézséggel küzdő fiam. Itt volt tanuló, nagyon büszkék vagyunk rá is, olyan jól csinálja és élvezi is. Ez egy elég nagy szálloda, nyáron bent voltunk ebédelni, hát...furcsa volt látni, ahogy magabiztosan dolgozik. De Dávid is menedzser a KFC-ben, ott azért durva dolgok vannak.:-( De csinálja..

      Törlés
  3. Hú, de jó, hogy írtál. Időnként azért mindig benéztem, de legtöbbször csalódottan távoztam. Most meg egyszerre több posztot is olvastam, úgy örülök. 😊

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, Dius! Tudod, azért hiányzott ez a fajta írás, olvastam a régi bejegyzéseket és rájöttem milyen jó, hogy leírtam. :-) Talán ezeket is jó lesz olvasni később. :-)

      Törlés
  4. Régóta olvaslak. Még emlékszem mikor Csengét vártad. Hiányoztál. Időnként benéztem, de csalódtam. Most örülök, hogy újra itt vagy. Magdi

    VálaszTörlés