2014. október 22., szerda

Igyekszem..:-)

Egy pár hete boldog facebook oldal, tulajdonosa lettem.:-)))
Most ennek a pozitív és negatív hatását fejteném ki rám nézve.

Mai napig csak olyanok jelölnek be, akik kedvesek nekem. Nem esek abba csapdába, hogy megörülök valakinek, és nem is jelez vissza. Mondjuk pont aki ezt tette, jelöld be szinte elsőnek.:-) Ez is érdekes volt a számomra.
A suli miatt csináltam az oldalt, van ennek haszna azt látom. Akit nem ismerek nem jelölöm be, és nem is erősítem meg a jelölését. Ez fontos nekem. Lehet hogy így "csak" 100 ismerősöm lesz. De a felével sem beszéltem az elmúlt 5 évben.
Volt már, hogy nagyon elszomorodtam. Konkrétan mikor megláttam a váci eü-i sulinak a tablóját, és én nem voltam rajta, vagy mikor a 20 éves találkozójuk volt. Pedig azért én is odatartoztam...dehát otthagytam..rossz döntés volt akkor. De ez már 24 éve volt..ez már gombócból is sok, nem évekből. :-)
Csupa jó is van ott.  Látom a kedves blogtársakat, vagy olvasóimat, és ott is jeleznek, nem csak itt. És látom az unokákat, a gyerekeket, a szép képet...a sok inspirálást. Látom, hogy valaki mennyi mindenre használja a fb. És most nem rossz dologra, csupa jóra.
Szóval eddig, azért jó dolgok voltak túlsúlyban.:-)

Mindenkinek szép őszi hosszú hétvégét, az idő rossz, de a kedvetek, kedvünk legyen jó! Én igyekszem.:-)

9 megjegyzés:

  1. Köszi Anikó Nektek is jó pihenést!Láttam ám a fb-n a szép kuglófot!:))

    VálaszTörlés
  2. Na látod. :) És mennyi energiád volt régen abban, hogy kézzel-lábbal tiltakoztál ellene. ;) Örülök, hogy végül pozitívan csalódtál, és nem bántad meg, hogy ugyan "kényszer hatása alatt", de regisztráltál. Bár.. nekem fb oldal nélkül is ugyanolyan vagy, mint vele. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért van amiért szerintem teljesen felesleges. De az biztos, meglennék nélküle is.:-) Eddig csak a gyerekek szemével láttam. És onnan lehet nagyon borzalmas is. És inkább a kommunikációra gondolok, és a fotókra.

      Törlés
  3. :) Én is hiteltelennek tartom, akinek "2526" ismerőse van.... na nemááááááá'..... (Most megyek, és megpróbállak megkeresni.... ha nem baj. Ez itt így elég alap az "ismerettséghez"?:) )

    VálaszTörlés
  4. Anikó, mindenki maga dönti el, mire használja. Szerintem te is csak a jóra és a hasznos dolgokra fogod. Én szeretem. Nekem az is egyfajta kapcsolat a világgal. Bloggerként pedig segítség ahhoz, hogy több emberhez is eljusson az, ami a fejemben jár és megosztom a világgal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a blogomat, szeretném megtartani, "magunknak". De a tiédet megértem...gondolat ébresztő, írásaid vannak.((()))

      Törlés
  5. Nekem tetszik az, hogy van egy blogger mag ebben a körben, akik face ismerősök is vagyunk. Évek óta olvassuk egymást, tehát ha személyesen nem is, de mégis ismerjük egymást.
    Egyszer kéne találkozni is :))

    VálaszTörlés