2014. október 29., szerda

Mert akkor..

Van mikor eljut az ember olyan pontra, hogy megnyugszik a lelke, egy időre. Mikor elfogadja ami van, mikor próbál támasz lenni, és erőt gyűjteni, a következő feladathoz. Mert jó..mert nem tudod mitől, de jó, jobb. És akkor próbálni kell, azt élvezni, ami van, úgy ahogy van.

Írni akartam a felháborodásról, ami most "megviseli" az országot. Nem írok, demokrácia van, mindenki eldönti miért harcol, vagy tüntet.
 Én ma már megkaptam, hogy "stréber vagyok", mert beleástam magam a Római birodalomban, próbáltam beleélni magam az akkori életbe. Biztos plebejus lennék...:-) Nem sok jogom lenne, viszont két katonának való fiút szültem már, azt elismernék, ennyi jogom lenne..:-)
Én ma a múltban éltem. Közben persze főztem isteni finom gomba levest, krumplis lángost is sütöttem. Meg mostam, vasaltam..És a kis köhögősemet szeretgettem, hagy legyek már én is beteg;-)

7 megjegyzés:

  1. "Őket választottuk, minket képviselnek" énekelte évekkel ezelőtt a Belga... Én a beleásásban téged támogatlak, úgy az igazi, szerintem,.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már aki őket választotta, ugye?:-) De ez van, ezt "kell" szeretni...

      Törlés
    2. ja a Római Birodalomban sem volt másképp, sőőőőt...:-)

      Törlés
  2. A köhögés nálunk is megvan hetek óta, nem nagyon jutok vele semmire.A választásos dolgot meg úgyis tudod...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köhögés nincs ma...viszont baranyhimlő az van...

      Törlés
  3. Bárányhimlő????? Ajjj! Az kitart egy darabig, legalábbis nálunk nagyon szeretett lenni.Ahogy visszaemlékszem, nem egyszerre volt a három gyerek a legrosszabbul,úgy mindig "csak" egy volt. Így szépen eltartott, drágáim nagyon pöttyösek voltak. A nappali átalakult betegszobává.De szerettem őket ápolni.:)
    Minél hamarabbi gyógyulást kívánok.

    Szeretnél otthonmaradni????? Megértem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Mamka, igen a nagyok is egyszerre voltak bárányhimlősek.

      Igen, szeretek itthon lenni..:-)

      Törlés