2014. október 26., vasárnap

szerintetek????

Akinek zárt blogja van, nem bánta meg, hogy bezárta? Pár napja gondolkozom rajta...

15 megjegyzés:

  1. ...Időnként talán jó ötletnek tűnik, mégis-én nem zárnám be.
    Ha te emellett döntesz, kérlek, engedj olvasni.

    Ha bezárja valaki blogját, az olvassa , akit oda beenged- de miután beengedte, onnan, már a tartalom tk nyitott.Én azt mondom, amit nyíltan nem írsz le, azt ne tedd a zártban sem...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Látod Júlia, ezért szeretlek megkérdezni benneteket!((()))

      Törlés
  2. Én nem bántam meg, ma sem döntenék másképp.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen azok akik bent vannak...és akik csak úgy néha olvasnak, és azt érzik....jé ez velem is megtörtént....és akkor egy kicsit könnyebb neki is...

      Törlés
    2. Engem már zavart a sok láthatatlan arc, persze így is el lehet bújni egy-egy e-mail cím mögé, de azért ez nem tipikus.
      Nekem így jobb, könnyebb, hogy tudom, ki olvas.

      Törlés
    3. Igen, én is ezért gondolkozom rajta. De a másik fele, amit Júlia ír, ha ide nyilvánosan nem írok le bizonyos dolgokat, zártban sem fogom. Viszont, amit leírtam eddig sem bántam meg, hogy olvassa mindenki. Felvállalom bármikor, bár sokszor szerintem, másképp gondolom, mint ahogy ki tudom fejezni magam. Vagy másképp olvassátok, mint ahogy érzem.

      Törlés
  3. Én ilyenkor, ha nem akarom, hogy olvassák hagyom piszkozatban, de legalább kiírtam magamból, mert néha nagyon ki kell írni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ez nem is jutott eszembe. Jó ötlet!:-)

      Törlés
  4. Nem tudom Anikó...Mint ahogy régebben nehezen szántam rá magamat, hogy elkezdjek írni nyilvánosan, most olyan nehezen tudnám elképzelni, hogy bezárom...Van abban valami láthatatlan erő, hogy nem csak saját magunknak írok (bár hozzá teszem én most már úgy sem hagynám abba :) ) Remélem azért maradsz így :)... Ölellek :)

    VálaszTörlés
  5. De a láthatatlan erő, néha félelmetes...:-) én is ölellek Vivi!

    VálaszTörlés
  6. Kik elől is kellene bezárni? Ez itt a kérdés! Ha a válasz megvan, akkor az is, zárni vagy nem zárni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Néha félelmetes hogy olyanok is olvasnak, vagy olvashatnak, akik teljesen mást gondolnak azokról a dolgokról, amit leírok. Ezzel nincs gond, csak nem beszéljük meg, és úgy alkotnak véleményt rólam.

      Törlés
    2. Ez így kicsit olyan is, mintha azt mondanád, hogy olyanok ítélnek meg, vagy alkotnak véleményt rólad, aki mondjuk látásból ismer. Annak érdekel a véleménye? Én picit értelmetlennek tartom a zárt blogolást - vagyishát pont a lényege veszik el az "igazi" internetes naplónak. De persze ez az én véleményem, én így látom-érzem. Ha nem lenne nyílt, akkor hogy ismertél volna meg sok-sok embert, és hogyan ismertünk volna meg mi....? De ugyanakkor ha valaki úgy dönt, hogy zártá teszi, azt is meg lehet érteni.

      Törlés
    3. Igen, én is hasonlóan gondolom...na, ezért szeretek veletek beszélgetni!((()))

      Törlés