2014. november 24., hétfő

ezek is..

Soha nem gondoltam volna, hogy gasztronómia csúcsot az életemben, a betű leves (paradicsom leves) és a tejbegríz jelenti majd.:-) Pedig DE! Nem mondhatom ínyencnek a gyerekeimet.:-)))

És ha már megemlítettem a sanyarú szenvedésemet mostanában;-), hozzá kell tennem, hogy idén nagy változás az is, hogy megtanultam kérni. És kapok is. Még ha néha nem is kérem. Így alakult, hogy megyünk Bence osztályával, december 18-án bécsi adventi vásárba. Én, és Bence...örülök is neki, meg nem is. Örülök neki, mert régen szerettem volna menni. És kimozdulok kicsit, ez is nagyon jó. Csak én már nem tudom, hogy is kell ezt? De majd megpróbálom a lehető legjobbat kihozni belőle. Nem utolsó szempont, hogy az egy fejjel(vagylehethogytöbb?)nagyobb, 45-ös lábú, dörmögő hangú fiammal lehetek. (legalábbis gondolom, néha odajön majd hozzám:-D)

Jól kitakarítottam a fürdőt, mindenkinél ilyen dzsuva van a mosógép mögött?:-O Ha nem, akkor nálam az volt!(pirulós)

És Csenge itthon. Jól van, de azért nem teljesen, ez az a dilemma...menjen a gyerek oviba, vagy ne????(utálom)

6 megjegyzés:

  1. Csenge- ha nem lázas, nem fullad meg a köhögéstől, nincs zöld orrfolyása menjen, ha nem megy, sose szokik be rendesen, még ha úgy is gondolod, hogy beszokott....
    Dzsuva- van, mindig rácsodálkozok, hogy honnan? De azt hiszem tényleg a fürdőszoba a legporosabb helyiség .
    Paradicsomleves- menő, a betűtészta miatt pedig paradicsom főzelék lett belőle, mert kicsit - nagyon sokat raktam bele, legközelebb tudni fogom,hogy elég az 1/4 zacskó is:)
    Bence- hát jó nagy lett az ő lába is :) De talán már nem fog nőni, mintha nálunk meg állt volna egy kicsit a dolog, azaz Márkónál :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos Csenge rosszabbul lett tegnap.:-( Éjjel meg...majd megfulladt! Pedig mennyivel jobb lenne neki az ovi délelőtt, nekünk meg az a kis csend!:-)
      Igen, a ruhák miatt nagyon poros a fürdő, nálunk meg elég vizes is, Ott szárítok is..
      Remélem kicsit mi is megállunk a növésben, mármint Bence, Dávidra meg ráférne a növés...Ő meg alacsony.

      Törlés
  2. Jelentem nálam is dzsuvás, pedig minimum 2 havonta kinyalom az egész fürdőt - tisztasági hiszti okán - szerintem egy kis dédelgetés jár a legkisebbnek időnként, de lehet, hogy csak én gondolom így.
    A dörmögő Dömötör meg :)
    Boszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Boszi, én csak egy évben kétszer veszek meg annyira, hogy így kitakarítsam a fürdőt!:-)))
      Legkisebbre ráfér a dédelgetés...csak most annyi program van az oviban...

      Törlés
  3. Anikó,
    nagyon jól teszed, hogy elmész Bencéékkel. Lesz egy ujabb közös emlék (emlékszel, tudod, amikor.... cinkos összenézésekkel, jó is az!)
    Másrészt neked is jár kikapcsolódás.Bécs (is) nagyon szép adventkor - esetleg egy forralt borral is lepjed meg magad! Egy apró tanács: öltözz rétegesen és nagyon melegen, órákig kint sétálni a szabadban - nagyon át tud hűlni az ember.
    Resi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Anna a jó tanácsot! Megfogadom.:-) Igen jár, csak valahogy most (még) nem tudok annyira örülni neki...tudom pedig kellene..

      Törlés