2016. május 6., péntek

Most írtam...:-)

Kicsit megszegem a tegnapi fogadalmamat...mert, ez a bejegyzés, nem csak Csengéről fog szólni.:-)
Hiszen a mai nap legszebb pillanatai, hogy Zsolti ma 45 éves. :-) 24. ünnepeltük együtt először. :-D
Jézusom, de megy az idő..:-) Sütöttem tegnap a munka helyére sütit, és vitt egy pezsgőt, ma meg torta helyett, hatlapost kért, az lesz! Pedig én felajánlottam neki, hogy elmegyek cukiba, kedvenc rigójancsiáért..:-D, de nem kellett neki. Holnap egy kis szalonna sütéssel is tovább folytatjuk az ünneplést!

Másik nagy dolog, hogy megmutatom a konyhámat ITT LÁTHATJÁTOK! 
Gyertek, várlak benneteket szeretettel.:-)

És úgy döntöttem nem csak Csengéről írok, hanem mind a négyről, hiszen már a nagyok néha olyanok, mint Culombo felesége, sosem írok róluk. Hát most fogok. :-) Pár szót!
Kezdem Mesivel. Nagyon nagyon sokat változott, Mint a suliban is, mint az életben. Egész nyáron dolgozni szeretne, múzeumba mint tavaly, már hívták is őt...örülök neki nagyon. Szerelem nagyon jó hatással van, volt rá...egyszerűen nem is hiszem el, hogy így alakult!:-)
 Dávid, első évét töltötte az új suliban. Nagyon jól teljesít, azt látom jól érzi magát, nem nyílt még meg a külvilág felé, de igyekszik. Sokat nyomkodja a telefonját, de képes letenni, majd elmenni focizni, bicózni. Jövőhéten messzire megy, Erdélybe, izgulok miatta, de mellette nagyon örülök, hogy mehet, életre élmény lesz neki. Kis fázis késése van, kérek tőle valamit, megcsinálja, de eltelik közte egy kis idő, már kivárom, nem idegeskedek miatta. Ő is megy két hetet kötelező nyári gyakorlatra, de szeretne menni egy hónapot dolgozni is, hogy pénze legyen. Nagyon helyes!
Bence, na ő most nagyon kamasz, nem rossz értelemben, megnyúlt nagyon, rengeteget sporttól, állandóan mehetnéke van..keveset nyomkodja a telefonját, sokat, nagyon sokat bicózik. Sokat eszik is.. Vele most bajban vagyok, iskola választás miatt. Vagyis, iskola az adott, oda megy ahova Dávid, a szakon gondolkozom..nagyon. Megbízható, rendes gyerek, de ez mindannyiukra igaz. Ő sokkal nyíltabb, jobban közeledik a külvilág felé.
Na és a legkisebb ugrifüles. :-) Szeretetgombóc még mindig! Egyedüli hibája, néha hülyeségek miatt, megy  a nyügi, hiszti...semmiségen. De imád rajzolni, mesét hallgatni, mesélni, kérdezni...nem emlékszem, hogy a nagyok ennyit és ennyi félét kérdeztek volna. Napokban, dörgött az ég, és jöttünk az oviból, majd kérdi, hogy mi az a mennydörgés. Elmeséltem neki, majd egy kis idő után, mondja nekem, anya, én azt hittem az angyalkák éppen varázsolnak, és annak a hangja ez.:-) Majd egyik reggel ül a fotelban, és kérdi, anya, van akinek fiatal az anyukája? Mert Borókának fiatal az anyukája. Te is voltál fiatal?  :-D Reálisan látja a gyermek...mi már nem fiatal szülők vagyunk.:-) Bár kiderült Borókának fiatal az anyukája, de az apukája idős..:-) És imád szerepjátékot játszani. és persze kötelező feladata,  Mesit meg a barátját szekálni..:-))) Konyhában mindig segít, ha kérek tőle valamit, megcsinálja. Kapcsolat közöttünk nagyon erős még mindig, de már nem csak én vagyok..:-)

Na most senki nem panaszkodhat, írtam sokat, csak győzzétek olvasni!!!
Szép hétvégét nektek!

6 megjegyzés:

  1. Szia Anikó!

    Örülök, hogy jobban érzed magad, velem is történt nemegyszer hasonló, a léleknek is vannak igényei, néha kevés az, hogy "kívül" minden rendben van.... :)

    Szép hétvégét a családoddal! Katalin

    VálaszTörlés
  2. Tetszik a legkisebb "kötelező" feladata. Nem is ő lenne, ha nem ez lenne. Persze, szerintem legtöbbjük ilyen. Azért a meseimádatnak nagyon örülj.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, a meseimádatának, nagyon, nagyon! :-)

      Törlés
  3. Isten éltesse Zsoltit!!!!
    ÉÉÉs nagyon klassz a konyhád- leülnék nálad egy kicsit -miközben készülnek a csodakajáid!!!
    Boszi

    VálaszTörlés