2018. április 19., csütörtök

Ha kérdeznéd hogy vagyok...

Köszi apa! :) Ma Csenge kérte, hogy a kapunál váljunk el, ne kísérem be az ajtóig. :( először azt éreztem, már addig sem mehetek, hiszen még integetünk is egymásnak.... Most meg repült reggel a suliba, hogy csak a kapuig kísérem és onnan egyedül megy, hátra sem nézett egy integetésre. :) tegnap apjával ment suliba, és kapuban elválltak, onnan egyedül ment be. Oké, amúgy olyan jó, hogy már így megy be... Na de értitek? :) :) :)

Tegnap ír nővérem a messengeren, hogy vagyunk, nagyon el vagyok tűnve... Írom, minden rendben. Válasz, akkor jó. Ennyi... De őt legalább ennyire érdekelte, hogy vagyunk. 

2 megjegyzés:

  1. Én értem :) ... Hihetetlen, hogy Csenge is már ilyen nagy, és nálunk sem lesz már lassan óvodás itthon... Pedig emlékszem, amikor még mindketten babák voltak :) ...

    VálaszTörlés
  2. És addig a jó amíg ovisok, addig valahogy olyaa gondtalan minden, bár az ovi utolsó éve már mindnél olyan nyögvenyelős volt, unták és volt, hogy nem akartak menni de szülőként királyság, hogy csak szalvéta, pzs, wc papír meg a váltóruha/váltócipő, csemege, farsang, ceruzapénz és hasonló problémáink vannak:))

    VálaszTörlés