2019. március 12., kedd

Amikor az ember tudja...

Nem voltam rest a napokban és rá kerestem a nők élet közép válságra. Na, válság nincs, de mint terhesen a kismama újságot néztem, majd a gyermek nevelős híradást .. Most meg ezt, mert így megy az idő... Igen a IDŐ. Mert itt a legfontosabb mozzanat az idő múlása. Persze,látom a tükörbe nap mint nap, ráncokat , a tokámat 😉 de lelkem? Néha úgy dúl .. Magam sem értem miért?
Hiszen minden rendben nagyjából. Semmi olyan nincs amit nem lehet megoldani  mégis, legkisebb dolgok is annyira idegesítenek, amik eddig nem.
Legfőképpen persze azokon akadok ki, akik a legközelebb állnak hozzám.
Persze a tény, hogy tudom mi a bajom  mégis megtörténik sem dob a hangulatomon  De azt is tudom, el fog múlni, mint a pelenkás kor, a dackorszak, a baba illat és a kamaszkor is. De azért mikor benne van az ember nem sok vigasz ez, nem?  🤭😉😔

2 megjegyzés:

  1. És szedsz rá valamit? Épp az egyik kolléganőm mesélte, hogy hány féle teát ivott és frankón meg is úszta a klimaxot míg a testvére aki nem, nagyon szenvedett. Én még nem tartok ott túl rendszeres minden, de már előre aggódom és főleg amiatt, hogy kihez is kellene majd fordulnom? A férfi nőgyógyászomhoz, aki évente egyszer lát rákszűrésen? Vagy a háziorvosomhoz, aki még annyiszor sem mert a pm-es vérvételeket is az asszisztense csinálja? Szóval kihez menjünk tanácsért és ki adja majd oda azokat a teakeverékeket?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem szedek, ha el nem felejtem c-vitamint 😊 még nekem is pontos ... Túl éljük ezt is... 😉

      Törlés