2015. december 2., szerda

Ejh...:-(

Miután a tegnap estig tartó fejfájós sulinap után, ma reggel arra ébredtem, hogy alig-alig érzem a fülemet fájni, már a fejem nem is fáj, jókedvem van ettől.
Erre olyan hülye vagyok, hogy felhúzom magam attól, hogy Csenge oviba menet húzza az időt, hogy nem akar keresni alvókát, és a fekete hajcsatt kell neki azonnal, amit persze nem találok, majd csak áll dacosan a cipője előtt azért sem húzza fől, én meg jól felhúzom magam, pont ma, mikor időre kell mennem...pont ma...francba, pedig még így is annyi idő van, hogy ráérek ide pötyögni. :-(
Akkor meg miért is nógattam őt, sírásig, hogy most annyira lelkiismeretfurdalásom van, hogy én is elmorzsoltam pár könnycseppet...francba de utálom ezt, szaranya érzés...
Na megyek dolgozni.:-(

3 megjegyzés:

  1. Nem tudom miért nem akarnak a legkisebbek öltözni? Ez nekem olyan új, a többiek mind akartak, de Flóra nem... 6 éves és még ráadja az ember reggel a ruháját, ha haladni akar. Szóval itt is ez van, de fogat mos és fésülködik is egyedül - amióta van saját, olyan hajkeféje ami nem húzza a haját, ja és ha hagyom, hogy hajráfot vegyen - .

    VálaszTörlés
  2. Nálunk is ez van, időhúzás ezerrel. Ugyanakkor hogyan tanulja meg, hogy nem lehet a vég nélkül a elszórakozni az időt reggel (pl.), hanem össze kell kapni magát? Vagy azért, mert nekem dolgom van, vagy azért, mert időre kell vinni oviba.Mégiscsak én vagyok a szülő. Ez az én dilemmám. Egyelőre kínlódunk...aztán majd lesz valahogy. :)

    VálaszTörlés
  3. Tujátok, rájöttem, direkt csinálja, kicsi akar lenni még...:-)

    VálaszTörlés