2016. október 3., hétfő

Hétfő reggel...

Itt van az ősz, itt van újra...

Bizony, ma már fúj a szél, csepeg az eső, elővettük a kiskabátot, a sapit is. Persze mi felnőttek..nagyobbacskák, még csak egy szál pulcsiba mentek. Mesi az évek alatt megtanulta, jobb felöltözni, hogy ne fázzon. Tehát felesleges minden reggel idegeskedni, öltözz már fel gyermekem, hűvös van kint. Majd rájön, hogy ha fázik. Csengével lehet kompromisszumot kötni, még..:-) Ma már igyekeztünk az oviba, reggel torna volt, nyolcra be kell menni...ojajjj, jövőre milyen tumultus lesz a suliba menés közben.:-( Háromnegyed nyolc után mentünk, de annyi kocsi volt, futkosó anyukákkal, pici gyereket húzva maguk után..:-(  Na de még nem gondolunk ebbe bele.:-)

Amúgy, köhög Csenge, szóltam is, ha esetleg úgy látják, szóljanak elhozom délben.
Remélem nem így lesz, mert ma extra tanulás kell, hogy legyen, mert holnap angol matek doga, töri meg szerdán, szóbeli, de akkor munka..közben én is úgy érzem, kicsit lepukkantam, de mantrázom, nem vagyok, nem lehetek beteg. Hiszen, annyi dolgom van a héten. És így a mantra mellett, találtam valami immunerősítőt is, kicsit furcsa, mert ilyen gingsen méh pempős valami...Olyan kétes ampullában..:-D, de még élek.:-)) És mantra, pempő ide vagy oda, jobb! Ez a lényeg nem??

De izgalmas volt a hétvége, szombaton voltunk egy templomi esküvőre hivatalosak, szép volt, olyan mai fiatalos, családias. Örült a vőlegény (Zsolti munkatársa), hogy elmentünk. :-) Csengének meg nagyon tetszett, olyan kis érdeklődő. Olyan szépen csinálta amit kellett ilyenkor. És kérdezett, és kérdezett..

Ma lehetne sokat takarítani, de mindgyárt elkezdem a törit tanulni, hétvégén, semmit nem lehet mert nagy a hangzavar, és folyton valamit kell csinálni.
De most csend van..csak a cica tart fel, és a mosógép is lejárt..:-)

2 megjegyzés:

  1. A cica alapos fenntartó. Ez a legjobb megoldás, ha fázik, úgyis azt teszi majd ami neki a legjobb. Szép hetet neked!

    VálaszTörlés