2016. október 12., szerda

Új nap, új kezdet..!?

Nap mint nap visz előre valami, a reggel lehetősége, nyugalma, a napközbeni élet, az este befejezése, fáradtsága, holnap majd másképpen érzése. Vagyunk ezzel így, majd holnap, majd holnap nem kiabálok, majd holnap befogom a szám, nem beszélek, mikor nem kell, majd holnap többet mosolygok, majd holnap meg csinálom azt amit kell, vagy szeretnék, majd holnap ....más lesz.
Más lesz? Itt a holnap, ma, meg a holnap tegnapja. Újra lehet valami, amit tegnap szerettem volna...másképp.
Másképp lesz ma? Lehet, vagy nem...miért lennénk mások, mint tegnap?
Pedig mennyi mindent bán az ember. Tegnapban bántam, azt, hogy nem mosolyogtam eleget, hogy engedtem a náthám átvegye az uralmat felettem, hogy nem jól fogalmaztam meg az írásom ide, mert nem érthető amit érzek tisztán, hogy tiszta szívből nem értettem meg másokat, hogy hiányzik valami ami rajtam múlik....rajtam múlik?
Nem írom le, mindig mert azt nagyon szeretem mikor mindenki itt van, itthon van. Este volt olyan 10 perc mikor a kis nappalinkban 10-en voltunk, kutya macska, pluszban.
Van délután mikor 9-en, jövünk megyünk, ebédelünk, fürdünk, ITT VAGYUNK. Hiszen ez jó, még ha közben azzal heccelnek, egy kis nátha, én meg lógok a suliból...közben lapátolják a bablevest, a még langyos házikenyérrel, utána vacsira kakaós kalácsot majszolnak, tiszta ruhában, melegben...nem nagy dolgok. Nem nagy dolgok???? De ha átgondoljuk nagy dolgok ezek is.

Új nap, új kezdet...!?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése