2017. január 12., csütörtök

mégis...8.

Ha azt hittem ennyivel megússzuk a szurit, tévedtem. Tegnapra, úgy feldagadt neki a kis keze, és délutánra be is lázasodott Csenge. Kicsit mérges voltam, először az óvónőre, mert nem szólt, hogy nincs jól Csenge. Másod sorban kérdeztem határozottan a védőnőt, belázasodhat e? Á, papíron az van, elvileg be lázasodhat, de nem szoktak, doktornő meg legyintett... A nagyok meg már 10 éve volt az utolsó is, hat éves..ki emlékszik arra???
Persze túl éljük..csak sajnálom, jó nagy lila foltja is van az oltás helyén.

Én meg érzem, a jobb időt...olyan fáradt vagyok, kicsit fáj a fejem, nyomott vagyok. Most éppen süt a nap, de elég sok hó esett az éjjel, Csenge várja a délutánt, menjenek szánkózni Dáviddal..
Nekem még suli van ma, töri doga, de nem izgatom magam..Minek? Kedden is három dolgozatot írtunk. Én már csak az érettségire hajtok.;-)

Ma zöldbab főzelék lesz fasírttal, kis kenyeret is sütök...

2 megjegyzés:

  1. Mindnek bedagadt és lázasok is voltak, ha te most ezt nem írod én is elfelejtem:) Mi megelőzésként borogattuk, meg kaptak cataflamt ...
    Örülök, hogy a dogákon már nem görcsölsz , szuper vagy! :)

    VálaszTörlés
  2. Amikor még az enyémek voltak kicsik lábba kapták a 6 éves oltást és bizony ölbe kellett őket vinni wc-re is, úgy fájt. Most már legalább karba adják. Jobbulást Csengének.

    VálaszTörlés