2017. január 27., péntek

Nagyjából...

Bajban ismeri meg az ember a másikat. KÖSZÖNÖM a kimondott és a kimondatlan szavakat.
Még nem oldódott meg a probléma, de ez most nem is olyan dolog ami egyik pillanatról s másikra megoldódik. Jól sejtitek, Zsolti munka helyén van gond  nem is kicsi...:(
Legnagyobb dologról viszont akartam írni. Ma ugyanis iskolába voltunk Csengével, hihetetlen ugye? Mert nekem az... most írattam be az oviba.:( :)
Most meg dönteni kell tudorka, öko vagy hagyomány őrző osztályba íratjuk Csengét. Mind a három osztályból az egyik tanárnőt ismerem, kedvelem, a legjobban a hagyomány őrző osztály tetszett a legjobban a hangulat, a gyermekhez való a viszony a leges legjobb volt! Ide szeretnénk Csengét, remélem sikerülni fog. Olyan jó volt, hogy az igazgató helyettes is szeretettel látott minket újra.:-)
De azért ez durva...mikor újra kezdjük a sulit.:-)

Jól vagyunk, nagyjából, bár pont tegnap jutott eszembe , milyen régen volt migrénem, na mindenki elképzelheti mi volt ma, kár volt emlegetnem.

6 megjegyzés:

  1. Ezekben az iskolákban azt hiszem jobban odafigyelnek a gyerekekre. Mióta követlek egyre nő Csenge, "együtt kezdtük" az óvodát is.

    VálaszTörlés
  2. Anikó, nagyon remélem, hogy lesz jó megoldás a gondjaitokra! Szívből kívánom!
    Csenge meg igazi nagy lány. Nagyon tetszik ez a hagyományőrző iskola, osztály.:-)

    VálaszTörlés
  3. Sok sikert és lehetőséget kívánok a munkahellyel kapcsolatban! Csenge nő,mint a gomba! Még emlékszem az nlcaféra,mikor vaciláltál,hogy mi legyen...és hogy örültünk, mikor született!Nagyon drukkolok,hogy pozitív megoldása legyen ennek a problémának is! Üdv,Edina.

    VálaszTörlés
  4. TUDORKA!!! Naná! Nézz előre. Hagyomány? Azt elég ismerni, tudni róla nem kell. Amikor a fiam arról számol be, hogy olyan cégnek dolgozik, akik modern nyílászárókat készítenek, de olyat, hogy a tele üveggel falként szolgáló helység ha fürdőszoba, akkor egy távirányítóval az üveget be lehet sötétíteni. Mikor a tárgyalások arról szólnak, hogy az autómata autók gyártása.., tehát a számítógépes vezérlésű és ehhez szakmai tudást igénylő emberekre van szükség, akkor választani kell. Pénzt akar a gyerek keresni vagy kellemes, hagyományőrző , hát nem is tudom az mire jó tudással rendelkezni. Érted?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, nem kell hatévesen versenyistalló...hagyományőrzés kell...kellemes és hasznos is.

      Törlés
  5. Szorítok a munkahellyel kapcsolatban nagyon nagyon, osztályt meg azt válaszd amelyik legjobban tetszik:)

    VálaszTörlés