2017. május 30., kedd

Ennyi! :-)

Nem mondom, hogy fergeteges jókedvem van..de sokkal jobb a kedvem.
Igen, látom a környezetemben, hogy bizony, mi anyukák (is), jól el vagyunk fáradva ebbe az évbe.
Én már örülök, hogy a ballagásokon túl vagyunk, és a szülinapokon is...már csak a szóbelin kellene túl lenni. Az lenne az igazi mámorító érzés, (egy darabig)
Tegnap voltam a sulis szülőin, Csengéén.. Egyik tanítónéniét nagyon ismerem, szeretem is. Másik tanítónénije új, annyira új, hogy még csak most fog végezni a főiskolán.:-) Nem baj, még nincs megfertőződve, még lelkes..(remélem) :-)
Na, meg ma már mindenhol olyan kánikula meleg illat van, kint is bent is, és hó vége nagyon..hűtőben nem sok minden..főzni, összeszedtem egy kis maradék ezt azt, gomba levest főztem, finom tejfölösen, és krumplis tészta van mellé. Mondjuk finomnak, finom. Kenyeret is sütöttem...
Holnap és pénteken meló, csütörtökön meg konzultáció a suliba...aztán három napos hétvége..majd kedden kiderülnek az írásbeli eredmények. Hogy tartok e tőle? Hát, tudom, hogy nem lett olyan jó..DE, azt hiszem, olyan rossz sem, majd a szóbelivel még korrigálhatok egy kicsit..Ennyi! :-)

2 megjegyzés:

  1. Ügyes leszel a szóbelin is, és örülök, hogy neked is jobb egy kicsit éppen, mára nekem is az lett.

    VálaszTörlés
  2. Hű mennyire találó volt ez a még nincs megfertőződve! Nekünk is van egy ilyen tanárnőnk :) Igazad van Anikó, akik fiatalok és kezdők annyira lelkesek! Szép napokat :)

    VálaszTörlés