2017. május 29., hétfő

majd lesz jobb is...

Lehetne úgy is, és tudom, hogy majd nemsokára úgy is lesz..., hogy minden rendben van velem. De most nincs..Nem írom le miért nincs, de annyit elárulok, hogy nem könnyű ennyi ember  felé megfelelni. Biztos velem is baj van, érzékeny vagyok, közben meg nagy a hangom..Á, mindegy...most nem potyoghat a könnyem..nem vagyok egyedül, Mesi és szerelme itthon van.

Közben tervezem a tanulást, mert a múlthét úgy el ment, hogy csak végig aggódtam a hetet, hogy az angol tételeket sosem fogom megtanulni. De muszáj, most, hogy így elment a hét...kitaláltam, minden nap egy tételt tanulok meg mindenből. Így változatos is, és talán nem egyszerre érzem, hogy ezt nem tudom megtanulni soha. Van még kb. 26-27 nap..ha minden nap egy tétel angolból, magyarból ugye kettő, mert van irodalom és nyelvtan, töri és biosz...akkor talán a fejembe is marad a dolog. és még egy kis idő jut majd összegezni a dolgokat.

Ha körbe nézek olyan jó minden, meleg van, süt  a nap, mindenki jól van...én meg közben romokban...Úgy utálom, hogy ilyen lelkis vagyok..

1 megjegyzés:

  1. Drága Anikó!♥ :) Én is pont ezt mantrázom magamnak(Egészségügyi okok..) Lesz jobb is,kell hogy legyen!!!:)♥ Érettségi után biztos könnyebb lesz ,kevesebb lesz a feszültség benned és körülötted is! ♥ Ölellek!♥ köszönöm a bizalmad a facebookon,mindjárt jelőllek is! :)♥

    VálaszTörlés