2017. október 10., kedd

Mindennapok

Akarok én írni, de-...visz a sodrás! :-)Ma 10-re megyek, azért érek ennyire rá. :-D
De már mostam, főztem, bab gulyást, elintéztem a postát, befizettem az ebédet, kifertőtlenítettem a fürdőszobát, és még csak reggel kilenc óra.:-) Tegnap reggel nyolckor mentem el itthonról, este nyolckor értem haza. De nem panaszkodom, én akartam.:-)
A hétvége a legeslegjobb volt. :-) Órákig tudnék mesélni, nem teszem, pityeregtem, mikor elindultunk péntek délután, de annyira jól éreztük magunkat, hogy csuda. És ami vasárnap délután fogadott minket, a legjobb, hogy mindenki itthon volt, és micsoda ebéd fogadott..Szuper családom van. Hétköznap is, nagyon sokat segítenek. Így mennyivel könnyebb!

Munka hely, egyre jobb...ma már állítólag egyedül leszek, örülök is neki, meg nem is. Izgulok, el ne rontsak valamit. Van egy két program, amit még nem igazán értek. De számlázni már tudok..csak tudjátok, amit még nem tudok, az nagyon zavar! :-))) Furcsa, hogy agyban sokat kell ott lenni, hogy sokat kell kommunikálni, ennyi év itthonlét után, új, de élvezem.:-) És tündériek bent, mindenki a terapeuták is, és a adminisztácón is. Olyan jó kis családias a légkör. :-)
Na megyek reggelizek gyorsan, mert utána sietnem kell.
Ölellek benneteket!

7 megjegyzés:

  1. Már ennyi mindent megcsináltál reggel? Mint a turbó! Fantasztikus vagy!!!!Örülök a munkahelyednek!Nem csoda ,hogy szeretnek téged! Egy ilyen szuper munkaerőt! Naná!

    VálaszTörlés
  2. Nagyopn örülök, hogy írtál! Igen, soka tkivesz az emberből, hogy oda kell figyelnie, de rutinná válik majd meglátod a legtöbb dolog. Fárasztó és el is fáradsz biztosan és fenekestől felfordult az életetek, de ha örömet szerez akkor hajrá!!!!

    VálaszTörlés
  3. Jaj de jó hirek, Anikó :))) Boldog vagyok, hogy jól érzed magad a dolgozóban, ügyes vagy nagyon :)) A szuper hétvége, meg csak ráadás <3 és a gyerekek is látod, nem volt hiába a sok évnyi nevelés, és példamutatás, nagy ölelés nektek :)))) puszika

    VálaszTörlés
  4. Es mi volt a menu, amivel hazavartak titeket? Orulok a jo hireknek. Tovabbra is sok ilyen jo dolgot kivanok Neked!

    VálaszTörlés
  5. Jókat olvastam tőled, s a rutin tényleg kialakul, s már fel sem veszed.

    VálaszTörlés
  6. Örülök én is, hogy a sok teendőd mellett is írtál és főleg, hogy jól érzed magad :) !!! Ezután már minden menni fog, mint a karikacsapás, sok puszi Neked :) !!!

    VálaszTörlés