2018. március 29., csütörtök

Néha...

Ma már korábban akartam írni, de.... Kolléganőmmel beszélgettem inkább abban az időben, amikor pont írni akartam. De most meg üres az agyam. 10 órát dolgoztam ma, örülök, mert szerintem mindent elintéztem amit pont el kellett végeznem, hogy nyugodt legyek a négy nap alatt. Ez amúgy tök jó érzés...

Nagyon  hiányzik a napsütés. Annyira, hogy ma megjegyezték szarul nézek ki, úgy is éreztem magam. Már semmilyen szintetikus vitamin nem segít rajtam. Na meg rosszul aludtam... Meg oké fáradt vagyok, de mégis.
Kirándulni szeretnék meleg napsütésben, vagy csak nem is tudom mit csinálnék. De az biztos ne menjen már ez a négy nap is a levesbe.. Na!:)

Elkészültem külsőleg a húsvétra, megvettem mindent. Hogy takarítottam e, NEM! Majd, főzök, sütök...


Rossz passzban vagyok mostanában, küzdök ellene, nem mindig megy ez. Néha eltűnnék a világ elől, néha még annyira újra kezdenék minden, azzal a lendülettel amivel régen. Néha.... 

2 megjegyzés:

  1. Nem egyszerű időszak ez. Tudom, èn is vègigjártam ezt az utat. De fel a fejjel, eljön az az idő is, amikor kevèsbè fog megviselni, hogy nem megy minden egyszerre, bármennyire szeretnènk is. 💮🌸 Kellemes ünnepeket.

    VálaszTörlés