2018. április 27., péntek

Fent, lent...

Amikor már úgy érzed talán minden jó, akkor azért jön a rossz is egy idő után.

Kiderült, hogy Csengééknél volt hallás vizsgálat. Ami nagyon fontos szerintem, és örülök, hogy erre figyelnek. Kiderült, hogy az egyik fülére 50%-ban hall. Ijesztő, 50%.
Persze lehet, hogy csak fül zsír, lehet, hogy csak a nátha mellék hatása, de idén nem is volt nagyon beteg. Oviba volt ijesztő fülgyulladása, olyankor rosszul hallott, aggódom, hogy azóta van ez. Érdekes ez amúgy, olyan szépen olvas, de sokszor téveszti a o-u és a ö-ü-t. Lehet emiatt. :(

Másik, dolog nem olyan fontos, igaza volt annak aki mondott nekem valamit, ami rosszul esett, én sem vagyok tökéletes, vannak hibáim.

Harmadik, nem sikerül nyaralást találni, ami kedvező árban, jó is lenne...

Van ez így is...

De ma már péntek, legyen olyan a hétvégétek amilyennek elterveztétek.☀️🌸🌷🌻♥️

6 megjegyzés:

  1. Azért ez a fajta hallásvizsglat nem olyan komoly valószínűleg, de úgyis futtok még pár kört gondolom. Remélem minden rendben lesz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Futunk persze, mindenki ezzel biztat. :) szép hétvégét nektek!

      Törlés
  2. Ne legyen lelkifurdalásod, ahogy írja Móni tényleg nem is biztos, hogy ez olyan tuti vizsgálat, meg ezt azért nagyon nehéz a hétköznapokban észrevenni, mert valószínűleg nem olyan egyértelmű. Szorítok, remélem minden rendben lesz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem így van! <3 szép napokat nektek!!!!

      Törlés
  3. Szia Anikó! Végigolvastam elejétől a blogodat, Te egy szuper nő vagy, büszke lehet Rád a családod és a munkáltatód is! Örülök, hogy ilyen módon megismerhettelek,kellemes hétvégét

    kívánok Nektek! Üdv: Dóri Győrből

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dóri, nagyon örülök, hogy olvasol, köszönöm szépen !!!! :)

      Törlés