2021. július 26., hétfő

Szabi 💜

 Talán úgy lesz, hogy ha minden igaz 4 hetet leszek itthon szabin. Elterveztem, hogy először is sokáig fogok aludni...aha , 9 óra 6 perc, már tornáztam, igen, igen...mert tegnap futottam és azt olvastam, ne minden nap fussunk, főleg az elején, így ma tornáztam és örömmel tapasztaltam, hogy a tegnapi futás után ma a hasamban is izomlázam van, de a kedvenc negyed órás edzés után, jól megizzasztott az 5x 1 perc palnk.

Gyorsan sütöttem egy frissítő zuhany után egy kis bundáskenyeret a szülinaposnak aki ezt ma munkával fogja ünnepelni. 20 éves lett a legkisebb fiam.jaj...durva, hogy megy az idő..

Majd be befestem a hajam és megyünk Csengével Mesiékhez. Látnátok Szofit, világ legédesebb majdnem 15 hónaposa, ahogy megy az a kis apró baba 😍 na elfogult vagyok, 

Aztán Csenge olyan igazi kamasz lett, pedig még nincs 11 éves. Mesi megnyugtatott, anya ő az utolsó kamaszod 😁😁😁😁 igaza van!

Kibirjuk ezt is. ❤️😍

Pénteken megyünk nyaralni, nem takarítok, mert ahogy ismerem a fiúkat buli lesz itthon, úgyhogy pihenek, terveim szerint 2 hét múlva meszelem ki a  konyhát, kimosom a függönyöket, foteleket. Csenge szobáját kifestette Zsolti szombaton, holnap még javító festést megcsinálom, ajtokeretet is lefestem. Még az előteret szeretnénk megcsinálni, gyanítom jövőhét vége felé, akkor még Zsolti szabin lesz.

Szóval szuper ez a szabi!🤣💜

1 megjegyzés:

  1. Első gondolatom az volt a cím láttán, hogy ki az a SZABI??? :) :) :) Jaj, rám fér már tényleg egy kis szabi. :)
    Nagyon jó pihenést neked! Aktívat és passzívat egyaránt.
    Popianyu

    VálaszTörlés