2022. január 5., szerda

Tudatosabb 🤔

 Tükrözi a lelkiállapotomat ma, hogy reggel óta baromi éhes vagyok. Ebédre két szendvics majd egy lekváros leveles táska után, délután mikor 5 órakor hazaértem valamit úgy ettem volna. És megéreztem az orromban a palacsinta illatát, így sütöttem azt,4 palacsintát ettem már, mégis éhes vagyok.,🤔 És fáj a fejem, frusztrált vagyok. Munka miatt most. Pedig nincs semmi gond, csak fejem felett csapódnak a hullámok. És persze baromi rossz érzés ezt kimondani.

Nem fogadtam meg semmit újévre. Csak szeretnék tudatosabb lenni, tervezettebb, kiszámíthatóbb életét élni l. Nekem ez nagy meló, az alaptermészetem sem ilyen, de nagycsaládban sosem lehetett, lehet tervezni. Munkám is olyan...egyik pillanatban semmi, majd ez, az.... telefonálok, közben mondják szembe a dolgokat. E-mailt írok, majd válaszolnak, de én már máshol vagyok agyilag, vissza , majd az épp aktuálisan oldom meg a dolgot....és délután négykor csak abbahagyom a munkát és imádkozom ne felejtsük el valamit. Ráadásul ritkán tudom jól csinálni a munka egyik részét, mert ez olyan láthatatlan, csak akkor észrevehető,ha nincs meg valami,vagy nem úgy van megcsinálva, ahogy ezt szeretnék. De ez nem panasz, csak nagyon nagyon fárasztó, de nem testileg, hanem agyilag. És azért megvan a hierarchia...mindenkinek. persze nem vagyok királylány, tudom én, hogy mindenhol ez van, sőt.... máshol meg rosszabb. Tisztába vagyok vele, értékelem is, hogy nekem ez megadatott. Csak jó leírni, kicsit kiírni magamból.

Karácsonyi nagy evészet, 3 kg plusszal zárult pedig minden nap mozogtam. Mesiék megleptek bennünket egy komoly szobabicajjal, na azt nyomjuk azóta ami nagyon szupi, főleg hogy sötétbe érek haza, futni már így nem tudok menni,de minden nap tekerek egy jó fél órát, kalóriában ugyan annyi szinte mint a futás és ömlik rólam a víz, és a zsírégetést szinte 100% írja.😁 Feszkó levezetésenek is jó, közben sorozatot nézek.😀 Legjobb ,hogy Zsolti is szereti, örülök, hogy ő is mozog. 

Szóval ez is van mégis feszkós vagyok, na ezért akarok tudatosabb lenni, higgadtabb , átgondoltabb, nyugodtabb, jobb munkarendben dolgozni....

Na, de ma nem tekerek, eszek meg egy palacsintát..😋❤️😁

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése