2010. július 24., szombat

Készülés a nyaralásra!;-)


Bejelentkezek még nyaralás előtt! Várom már hogy menjünk, de annál is jobban hogy Zsolti pihenhessen. Én nem bánom hogy nem lesz kánikula, kicsit sok volt az elmúlt hetekben belőle...
Gyerekek is nagyon várják, remélem azért tudnak majd úszni a Balcsiba.
Ma még ünnepeljük a családdal unokatesót, Danit és a Bence szülinapját. Remélem jól sül el, persze rajtam is sok múlik majd, nem leszek sértődős kisliba, felveszem a legszebb mosolyom:-))))
Tegnap este pihegtem a kanapén, és nem nagyon mocorgott Csenge baba, rátettem a hasamra a kezemet és kétszer akkorát bökött oda hogy csuda, mondtam utána neki, hogy köszi hogy jelezted jól vagy.:-)) Olyan hihetetlen hogy így kommunikál már.. Édes bogaram! Kicsit már tervezem mit hova teszünk, mi kell majd még feltétlenül beszerezni. És ez olyan szép korszak..hmmmmmmmmm, csak ennyit tudok mondani.;-)
Szóval aki olvassa a blogot, mindenkinek köszönöm, és nagyon szép friss napokat kívánok!:-)

2010. július 19., hétfő

Kicsi lány!:-)


Itt vagyok!:-) Félidőben megtudtuk ki lakik a pocakomba!:-))))
Igen, én örülök, Mesi is, meg az Apa is!;-) Dávid, Bence kicsit csalódott!:-)))Pedig előre látom hogy fogják kényeztetni a KICSI LÁNYT!!!Bizony kislány. És olyan szép, édes és már látszik igazi csaj. Keresztbe tett lábbal, arcát takargatva közölte, Ő jól van!!! Neveken még gondolkozunk. Csenge név esélyes, de még nem döntöttünk!

2010. július 14., szerda

csendben.....

Most csak csendben írok.....magamban, gondolkozok...Egy hete hogy levették a magzatvizet.....kicsit parázok, nehogy megszólaljon a telefon. Olvasott fórumon, tudom, tudom....nem kell ilyen fórumokat olvasni, de már akkor is olvastam ezt a fórumot mikor nem is vártam ezt az édes Babát. Hogy egy hét múlva telefonáltak Neki, mikor rossz volt az eredmény. TUDOM NEKÜNK NEM LEHET ROSSZ! De azért egy kis para bennem van, no. Hétfőn megyünk 4d uh-ra. Kicsit el vagyok emiatt is kenődve, apa nem jöhet velünk, dolgozik....és nem sikerül úgy időpontot kapni hogy neki is jó legyen. Persze jöhetnek a gyerekek is, és kapunk DVD-t amin látja majd apa is.....de jó lett volna ha jöhetett volna.:-(

2010. július 11., vasárnap

álmodozás.....

Szeretek feljönni az oldalra. Nekem most nagyon tetszik a változás. :-)
Toszkánai kis faluban érzem magam, nedves, hűs, szobában, vagy egy gyönyörű teraszon, finom pincehideg vörösbort kortyolgatok, és egy jó könyvvel pihenek éppen, és majszolom a kertben termett gyümölcsöket. Egy hatalmas kertem van, csupa zöld, tele növénnyel, fával, bokorral. A kert aljában olajfák,amiből majd sok olívaolaj lesz, feljebb szőlő, még feljebb, gyümölcsfák, körte, alma, FÜGE:-), Imádom az értett fügét, sajnos idén elfagyott, de alulról szép hajtást hozott.Terasz alatt egyik oldalt konyhakert, fűszerkert, és az egész kertben mindenféle virágok, margaréta, LEVENDULA:-) ez a legkedvesebb virágom. Napraforgó, és még mindenféle.
Jól van, álmodozni csak lehet,nem??:-)))))

2010. július 9., péntek

Változás

Kedvet kaptam én is változtatni, hogy tetszik???? Én ha nem vagyok itt, akkor olajbogyót szüretelek!:-))))

2010. július 8., csütörtök

magzatvizvizsgálat...

Na, csak túl vagyok a rettegett mumuson, a magzatvízvizsgálaton....
Hol is kezdjem? Panaszkodjak, vagy a cél érdekében írjam hogy minden rendben volt?
Nem izgultam, semmit sem. Csak egy átlagos vizsgálat, és ennyi. 10-re kellett menni, mi fél tízre beértünk egy kedves ismerősöm befuvarozott engem és Zsoltit is.
Odaadtuk a papírokat, majd várni kellett kb. fél 11-ig mikor behívtak, csak anyukákat. Pedig a kisördög motoszkált bennem, lássa már az apuka is mit szenved el az anyuka az ágyon.:-))))
Mondta a doktorbácsi, minden rendben, kis darázscsípést fogok érezni és semmi egyebet. Na mikor a hasamat szúrták nem is fájt, gondoltam ezt igazán ki lehet bírni, de mikor a méhembe ért a tű, na akkor nem felkészült módon, nagyon fájt! Lehet hogy az arcomon lehetett látni mert igyekezett a doki és a nővérke, nagyon gyors és megnyugtató lenni. Bár volt egy kis aggodalmam, mert furcsán kérdezte a nővérkét a doki, hogy tud húzni magzatvizet? Bennem meg aggodalom hogy talán még egyszer megszúrnak????De tudott venni magzatvizet. És kihúzta a tűt, majd közölte készen vagyunk....És jött a következő kismama.... Én meg remegő lábbakkal ki tovább, papírmunkát végezni...Zsolti nézett rám furcsán, ennyire fájt???Hááááááát, nem feküdnék még egyszer neki. Csodálkoztam magamon, én nem vagyok egy nyavajgós fajta, szültem már három gyereket....és mégis megviselt? Holott akivel beszéltem mindenki azt mondta, ó, ez nem fáj, csak egy szúnyogcsípés. Azután kiderült akinek többször csinálták már, volt hogy fájt volt hogy semmit sem érzett! s ez attól van hogy éppen egy ideget talált e el a doki. Na persze ezt ő sem látja. Rendes volt nagyon, még mosolyogni sem felejtett el aznap 120x-or. És ez jólesett. Délre haza is jöttünk. Minden rendben volt. Ma reggel meg energiával telve keltem, talán azért mert ezen is túl vagyunk. Augusztus 5-én lesz meg a lelet és nagyon remélem addig nem hívnak mert az nem jót jelent.:-(