2010. július 8., csütörtök

magzatvizvizsgálat...

Na, csak túl vagyok a rettegett mumuson, a magzatvízvizsgálaton....
Hol is kezdjem? Panaszkodjak, vagy a cél érdekében írjam hogy minden rendben volt?
Nem izgultam, semmit sem. Csak egy átlagos vizsgálat, és ennyi. 10-re kellett menni, mi fél tízre beértünk egy kedves ismerősöm befuvarozott engem és Zsoltit is.
Odaadtuk a papírokat, majd várni kellett kb. fél 11-ig mikor behívtak, csak anyukákat. Pedig a kisördög motoszkált bennem, lássa már az apuka is mit szenved el az anyuka az ágyon.:-))))
Mondta a doktorbácsi, minden rendben, kis darázscsípést fogok érezni és semmi egyebet. Na mikor a hasamat szúrták nem is fájt, gondoltam ezt igazán ki lehet bírni, de mikor a méhembe ért a tű, na akkor nem felkészült módon, nagyon fájt! Lehet hogy az arcomon lehetett látni mert igyekezett a doki és a nővérke, nagyon gyors és megnyugtató lenni. Bár volt egy kis aggodalmam, mert furcsán kérdezte a nővérkét a doki, hogy tud húzni magzatvizet? Bennem meg aggodalom hogy talán még egyszer megszúrnak????De tudott venni magzatvizet. És kihúzta a tűt, majd közölte készen vagyunk....És jött a következő kismama.... Én meg remegő lábbakkal ki tovább, papírmunkát végezni...Zsolti nézett rám furcsán, ennyire fájt???Hááááááát, nem feküdnék még egyszer neki. Csodálkoztam magamon, én nem vagyok egy nyavajgós fajta, szültem már három gyereket....és mégis megviselt? Holott akivel beszéltem mindenki azt mondta, ó, ez nem fáj, csak egy szúnyogcsípés. Azután kiderült akinek többször csinálták már, volt hogy fájt volt hogy semmit sem érzett! s ez attól van hogy éppen egy ideget talált e el a doki. Na persze ezt ő sem látja. Rendes volt nagyon, még mosolyogni sem felejtett el aznap 120x-or. És ez jólesett. Délre haza is jöttünk. Minden rendben volt. Ma reggel meg energiával telve keltem, talán azért mert ezen is túl vagyunk. Augusztus 5-én lesz meg a lelet és nagyon remélem addig nem hívnak mert az nem jót jelent.:-(

2 megjegyzés:

  1. Kedves Anikó!
    Kívánom, hogy minden rendben legyen!Persze miért ne lenne rendben!:-)Vigyázz nagyon magatokra, pihenj most sokat, ha teheted!
    Puszillak

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Nelli a jókívánságot! Puszi

    VálaszTörlés