2014. augusztus 29., péntek

Jó..:-)

Ma, ott maradt Csenge az oviban két órát. Jó a csoport szobába még be kellett mennem, és kísérgetni, de az udvarom a csúszda felé rohanva, már azt mondta MEHETEK.:-))) Így hazajöttem, és gyorsan megfőztem, egyszerű és nagyszerű paprikás krumplit. 11-kor száguldottunk Mesivel az oviba Csengéért, aki szó szerint nem is foglalkozott velem, csak bandáztak, nagy nehezen tudtuk csak haza hozni, vagyis még a doktornénihez, igazolásért. Elfáradt nagyon a héten a sok izgalom miatt. De hétfőn már reggelizik, és ebéd után hozom. Furcsa volt a csönd, a nappaliba benéztem, és rend volt. Elejétől a végéig megfőztem, megittam a reggel elmarad kávémat!!!! És nem kellett közben mást csinálni.:-) Élveztem, no...
Közben rájöttem, néha, lassítani kellene.  Mindig gyorsan, gyorsan, mert majd utána könnyebb lesz...azután elrepül a pillanat...az élet!

Nagyon szép hétvégét Nektek!

2 megjegyzés:

  1. "Közben rájöttem, néha, lassítani kellene. Mindig gyorsan, gyorsan, mert majd utána könnyebb lesz...azután elrepül a pillanat...az élet!"- SZÓLJ, HA RÁJÖSSZ, HOGY HOGY CSINÁLJUK, MERT AKKOR MAJD LASSÍTUNK EGYÜTT:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudatosan szoktam mostanában lassítani. Néha csak ülök és nézem Csengét, ahogy pörög forog..vagy a nagyokat. Vagy csak "valamit". Még nem tökéletes, de alakul:-))))

      Törlés