2014. augusztus 1., péntek

Megint...

Fogjuk fel úgy, hogy van még egy hónap a nyári szünetből. Egy hónap, ha úgy vesszük, sok idő!
De ha a feladat mennyiségén, és változásokat nézzük, rövid!
Most nem megyek még bele az őszi feladatokba, homokba dugom inkább a fejem...

Most koncentrálok a mára, max a holnapra, amikor kicsit eltolva ünnepeljük Bence szülinapját, meg a névnapomat. Hát..majd itt is homokba dugom a fejem, és csak imádkozom, ne legyen veszekedés a tágabb családban..

Megyek is vásárolni, tervezett menü, ünnepelt gyrost enne, én meg kitaláltam, cserépben sütök székely káposztát,  lesz joghurt torta, és csokis is, anyósom süt pogit, és állítólag zserbót kapok névnapomra tőle.:-)))) Éhes nem lesz senki, csak üres a hűtő...

Ja még ezt leírom..:-) Szokta mondani Zsolti, hogy Csenge azért van nekünk, hogy ne "zsírosodjon el a szívünk". :-D Folyamatos eztkelaztkell...a dumaduma...itt nem lehet azt csinálni, hogy semmit!:-) És rászállt az apukájára is mostanában, simán kiossza a feladatokat.
Tegnap délután, mikor a három nagy a szobájában. bedugott füllel nézi, ami a kezében van(telefon, tablet), elgondolkodtam, milyen csendes lenne már az életünk(csak néha morognának oda valamit nekünk).:-)))) De ez a kis mazsola, mindig ad feladatot, és jó hangosan.
Amúgy megint megállítanám az időt...
Palacsintázás után:-)



6 megjegyzés:

  1. De édes itt Csenge :))))... Én is így érzek mint ahogy te, megállítanám az időt egy picit :), apropó, együtt kezdi Csenge az ovit az én Tomámmal... (nem várom egyáltalán :( )

    VálaszTörlés
  2. Mennyire igazad van! most, mikor egyedül vagyok, érzem én is mennyire üres lenne nélkülük minden! a ház, az udvar, a napok és - a szivem is.... jó hogy vannak! És : meg kell tanulnunk vágyakozni az után ami a miénk.... Csenge pedig gyönyörü :-)

    VálaszTörlés