2015. december 12., szombat

Ez így lesz! :-)

Arra jutottam tegnap este, mikor vége volt a gyerek bulinak, ami amúgy jó volt, szerintem, meg a gyerekek szerint is, hogy elengedem az év hátra lévő részében a görcsös várást valamire, ami lehet nem is lesz. Tényleg, közhely ide, vagy oda, minden pillanatnak meg van a varázsa...Még annak is, hogy éjjel ágyneműt húzunk, és a legkisebb, ott kucorog mellettem, és feszt az én párnám kell neki..:-) De jól van, vagy majdnem jól..

Mert görcsölhetnék azon, hogy a jövőhét még milyen sok feladatot ad..de inkább úgy állok, hozzá, hogy milyen jó, hogy van feladatom. Hiszen zömmel, sütögetnem kell, azt meg annyira szeretek, és eddig olyanoknak, akik a szívemben vannak, külön jó, nekik sütni. :-)

Jó lesz ez így, suli majd csak kedden lesz, ha már Csenge jövőhéten nem megy oviba, már akkor is minden rendben lesz. Egy két napot kell szervezni, de anyósom mindig mondja, hogy nem szólok neki, ha segítség kell, na majd most szólok.:-)

Zsolti dolgozik, sok munkájuk van, de olyan más mint én, teszi a dolgát, nem lelkizik. Bence is suliban van, Mesi Csenge, Dávid itthon..

Én meg lassan megyek boltba, még holnapra ezt, azt venni...meg főzni is kell...tehát, koncentráljunk a mai feladatokra...:-)

4 megjegyzés:

  1. Én már azt is örömmel veszem, hogy lesz egy-két nap, mikor nem kell menni dolgozni és igaz, hogy itthon talán még jobban elfáradok, de itt azok vesznek körül, akiket szeretek és értük még fáradni is érdemes. És ez mellett persze a munkámat is nagyon szeretem, csak most egy kicsit sok. pl. mikor mondták, hogy ma délután menjek be. Kitartást neked is Anikó, ha nem is tudok vásárolni, de sok jó ötletet kaptam már tőled.



    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aranyos vagy Zsuzsa, remélem pihentél tegnap!!!

      Törlés
  2. Jó, hogy kimondtad! Veszem Rólad a példát és én is elengedem. És annyi sütit sütök, amennyit tudok, nem amennyit betervezek. És örülök annak, hogy anyósom lelép 22-én Salzburgba és csak 26-án jön vissza. Így nem lesz idén először karácsonyi kötelező. És repülhetek haza 23-án, három nappal előbb. Igaz így sokkal több a dolog, de kit érdekel, mert azokkal leszek,a kiket szeretek. Csak a hátam ne fájjon! :-)
    Nektek is szép napokat kívánok együtt a családdal!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Györgyi, jó lesz hidd el, csak mindig előre parázunk! :-) Hátadnak jobbulást! Nagy ölelés!!!

      Törlés