2015. december 8., kedd

izgalom..:-)

Öröm és boldogság és izgalom és készülődés, de ez is örömteli, meg olyan sok, de azért jó!
Szülinapos lesz holnap a legkisebbünk. Öt éves lesz, hihetetlen.:-)
És ma az oviba olyan boldogan újságolta, édes volt! És nagyon, nagyon éleslátású, jóérzésű kislány.:-)
Mentünk oviba, találkoztunk egy bácsival, kérdezte Csengét, hogy mit kapott a Mikulástól, boldogan mesélte egy sellőt, Arielt. Bácsi mondta, hogy ő, csak virgácsot. Együtt mosolyogtunk, mentünk tovább az oviba. Majd egyszer csak megkérdezte Csenge tőlem, hogy én miért nem kaptam semmit a Mikulástól? Hiszen én mindig jó vagyok, mert apa is kapott kedvenc csokit, én miért nem? Most erre mit mondjak? Hogy én voltam a Mikulás??? :-) Végén abban maradtunk, hogy majd megmondja a Mikulásnak legközelebb, hogy én milyen jó vagyok, és hozzon nekem ajándékot! :-) Most nem aranyos???
És közben készülünk (készülök) a szülinapra, holnap oviba, egy nagy szívecske torta, pénteken három ovis társa jön át szülinapozni délután, aggódtam kicsit a felosztáson, de ketten lesznek lányok, ketten fiúk, így fognak tudni játszani. :-)
Majd vasárnap családi szülinap, amivel semmi baj nem lenne, de nagyon kellemetlen a kis tér, 13-an leszünk, és én úgy örülök, hogy ennyien vagyunk, de kényelmetlen...valamit ki kell találnom, hogy nekem is jó legyen, ne idegeskedjek miatta...
Jövőhéten már sütök!
És mivel ma a kisboltban láttam a bejgli árat, ami a diós 1500ft, a mákos 1250ft, olyan vajas száraz tészta, azt hiszem, hogy 900ft-ért nem sokért adom a bejglit. Még nem mondok semmit a sütögetésről, sem jót, sem rosszat, mert megfogadtam, majd ünnepek után vonok le kivetkeztetést, lehet, hogy még akkor sem kellene...majd meglátjuk.
 Náthám még kitart, de ez van, csak kibirom a  mai sulit..
Biggyesztés: rakott krumpli, kenyeret sütök, és úgy ennék foszlós kalácsot...de nem tudom mennyi időm lesz. És a szívecske torta alapot is megcsinálom holnapra.

8 megjegyzés:

  1. Jujj, de jó ez a készülődés :) , kicsit én is átéreztem ezt hirtelen :) ... Előre nem szeretek köszönteni, de az hihetetlen, hogy már öt éves Csenge és tényleg annyira jó szívű :) . Egyébként ezt már mi is megkaptuk Mátétól anno, úgyhogy mi már magunknak is készülünk a csizmácskákba valami aprósággal :) ... Nagy ölelés Nektek :) !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hihetetlen tényleg, hiszen még csak most szuszogott a mellkasomon..:-)Én is ölellek!

      Törlés
  2. Anikó - nem lehetne mégis postán rendelni, ha kész dobozolod, és törékeny csomagban feladod???? - postaköltség természetesen az én költségem lenne????
    Boszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megpróbálhatjuk:-) De komolyan ennyi plusz költséget bevállalnál? Szívesen megcsinálom, tényleg, és köszi a bizalmadat! Írj, emailt és ott megbeszéljük: bneaniko@gmail.hu

      Törlés
  3. :-) a drága! Én Apától szoktam kapni, csak nem mindig jó az időzitése - most az volt, meg is jegyezték, hogy most nekem is hozott... de én szégyen vagy sem, mindenkinek (magamnak is) készitek csomagot - pont ezért...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem szégyen. :-) Látod, én erre nem is gondoltam..:-))))

      Törlés
  4. Jó volt a kérdése, szívbéli!

    VálaszTörlés