2015. december 15., kedd

Kedd

Kicsit bűntudatom van, mert Csengének ma van az oviban a karácsonyi ünnepség, és lemarad róla. Gondoltam, ha ma jókedvűen ébred, délig beviszem, de még alszik, ami jelzi, nincs még túl jól.
Ez van, sajnálom, hogy lemarad, de mellett azt akarom, hogy teljesen gyógyuljon meg.

Ma megyek suliba is, az évben utoljára.
És ma örömsütésem lesz, bennem van azért a drukk, hogy jó legyen..és már minden napra van egy kicsi sütés, nem baj, ennek örülök.

Azt hittem a környezet, mivel az oviba is kitettem, sokkal többen fognak jelentkezni, innen a közelből, senki nem jelentkezett. Ez nem panasz, csak elgondolkodtató..nem mernek, vagy nem ismernek annyira, vagy mindenki sokat süt???

Persze hálás vagyok minden megkeresésnek, és bizalomnak. Nagyon hálás! :-)
Igyekszem a lehető legjobban megcsinálni.

Mindenki akinek van szárítógépe, hirtelen mindent kimosna? :-)Csodálatos egy masina. És már látszott, hogy kevesebb a pára a fürdőbe. Arról meg ne is beszéljünk, hogy estére négy adag ruha volt a szekrényben illatosan, melegen...Még nyáron sincs így mindig!:-)

Dávidot tegnap hazaküldték a suliból, fájt a hasa..biztos a Csengétől elkapta. :-( Már fáradtak ők is..

8 megjegyzés:

  1. Valóban jó dolog, mosó-szárítógépem van egyben. Először nem akartam, mindig azt gondoltam hogy jó gyűröttek lesznek a ruhák, de férjem kintről hozta és örülök nagyon. Jó használatot neked is :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, nagyon jó találmány, és tényleg nem gyűri a ruhákat..és ezen van valami szbályzó, mindig hamarabb végez a kiírt időpontnál. Ami még energia hatékonyabb.:-)(Na mostmár elmehetek propagálni is..:-) )

      Törlés
  2. Szia Anikó :-) Nekünk is tegnap hozta a Jézuska (na jó, valamelyik csomagszállítóval küldte) a szárítógépet, amit a fekete pénteken rendeltünk. Szívem szerint reggelig szárítottam volna vele. Ahogy 4-kor hazaértem elkezdtem a plédeket, aztán még beraktam egy adag ruhát és ennek örömére majd éjfélig vártam, hogy kész legyen. :-))) Szóval hiába szeretnék kimosni mindent, ha 4 után hazamegyek, max 1 adagot fogok mosni-szárítani, ezt szentül elhatároztam. Egyébként szuper. :-) Piroska

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó, hogy neked is! :-))) Én az előbb húztam fel azokat a ágyneműhuzatokat, amiket három órája szedtem le.:-) (nem azért mert nincs másik, hanem, mert olyan illatosak melegek, puhák voltak! :-) IMÁDOM! :-) Férjem már mondta, nem kell egy zokniért beindítani..:-DDD

      Törlés
  3. Nálam is száradnak már a ruhák a szárítógépben. Nagyon örülök neki, hogy sikerült Nektek is egyet beszerezni. S főleg, hogy Zsolti a takarékosabb típusra rá tudott beszélni. Nekem egy ősrégi példány van, de mivel kaptam, nem panaszkodom. Viszont mivel csak egyszer mosok hetente, de akkor vagy 5 géppel, sokkal jobban kiszámítható, mikorra is végzek. Jah, és nem kell a vasalni feltéve, ha időben kiszedem a ruhákat és nem tömöm meg a gépet. :-DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én szerettem volna a takarékosabbat, de sikerült Zsoltit rábeszélnem, vagyis nem nekem, hanem az eladónak. NAGYON szeretem ezt a masinát...:-)

      Törlés
  4. Én rendkívül örülök, hogy az elsők között lehettem, akinek igaziból sütsz!!!!
    Alig várom az eredményt, majd dokumentálom, hogy érkezett, mert lehet akkor más is rendel majd Tőled :)
    (Szerintem egyébként nagy a szegénység, ezért van akinek egyszerűen nem telik, mert minden más fontosabb - vagy a gyerekkel közös program a sütés, és inkább maguk sütnek :)-remélem inkább ez az ok)
    Boszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, olyan jó, hogy rendeltél, szinte bűntudatom van pénzt kérni tőletek! :-( És igaz, kevés a pénz...megértem! Meg a gyerekekkel élmény sütni, tudom!:-)
      Nagy ölelés...és várom az őszinte véleményed!!!!

      Törlés