2015. december 22., kedd

Lesz-e????

Nem tudom, sikerül e idén, azt az ünnepi pillanatot elkapni..de, ha nem is, akkor is örül a lelkem.
Ma reggel, nem tudtam aludni, aggódtam, hogy a sok feladat, ami ma rám vár, meg tudom e csinálni? Így fél hatkor lesonfordáltam, felöltöztem, megmosakodtam, tisztára olyan érzésem volt, mintha most mennék dolgozni, és valóban..mikor a nyakamba vettem a kötényemet megszállt egy nyugalom..És elkezdtem olyan dolgokat csinálni, amihez nem kell robotgép, tehát zörögni..és csak csináltam, csináltam, persze a reggeli pár perc összebújás Csengével...és a napi más dolog is ment, párhuzamosan. Most leírhatnám a mennyiséget mit sütöttem, lényegtelen.
Lényegtelen, mert amit kaptam érte (nem feltétlen anyagi..., bár annak is örülök, mert lesz holnap miből vásárolni menni..), hanem szeretetet, kis kártyát, köszönőmmel, fél mondattal, hogy milyen boldog, mert mégis házi süti lesz az asztalon karácsonykor..és, hogy én angyal vagyok,mert még a káposztát is megfőztem neki..meddig tart,semeddig..nekem, neki meg annyi elfoglaltsága van....és még holnap is viszek ezt azt, nem mondom, hogy elégedett vagyok, legnagyobb mumusom a rigójancsi, szerintem nem lett rossz, a zserbók, hatlapos..jók lettek, a pogikkal rudakkal kifejezetten elégedett vagyok, a linzer isteni lett, csak a bejgli...az repedt meg.:-( csuda vigye el..
Na mindegy, tudom...tudom...házi..
És akkor a hűtő kiürült, ennivalót kell vennem holnap, pedig én hogy utálok utolsó nap menni, de ez van..:-(

Ja, és ketten vagyunk Csengével itthon, Zsolti céges vacsorán, a gyerekek meg moziban a Star Warst nézik meg, jó későn..:-( De Mesi barátja vitte őket, ez a karácsonyi ajándéka..:-)

Mennék habos kádba, ha nem lennék betoji...furcsán csönd van...Nézem inkább a Csokoládé filmet..:-)

4 megjegyzés:

  1. Kívánok békés boldog karácsonyt, az egész családnak.

    VálaszTörlés
  2. Ügyes vagy nagyon! Boldog Karácsonyt, és jó nagy pihenéseket!)

    VálaszTörlés
  3. Csodás vagy!!!!!!!
    És bárhogyan is ügyeskedtem,mégis mára is maradt,elmaradt boltos ügy,amit én is utálok.Nagyon igyekeztem pedig.
    Számomra is a legnagyobb ajándék,ha valaki sütivel,vagy a főztjével lep meg.:)

    VálaszTörlés
  4. Boldogságos Karácsonyt nektek! Látod, megy ez! Fantasztikus vagy!

    VálaszTörlés