2015. december 14., hétfő

Még...

Vége a hétvégének!
Sűrű volt, és jó is volt, meg rossz is. Csengét pénteken úgy hoztam haza az oviból, hogy fáj a hasa.
Többször panaszkodott, de evett ivott a buliban, és jól el is fáradt benne, más tünet nem volt. Éjjel viszont telehányta az ágyát, pedig ő sem az a hányós fajta. Majd reggelre elkezdett fájni a füle is, meg hőemelkedése lett. Vasárnapra kicsivel jobban lett, így megtartottuk a családi bulit, ez sem volt rossz, este elmentünk az adventi vásárba, csak egy kis teát ittunk..ja meg egy olyan csipszfélét vettünk, Csengének fázott nagyon kesztyűben is a keze. A fények nagyon hangulatosak voltak, vetítettek a templomra, csillagot, meg még valamit, azt nagyon tetszett nekem. Más, meg a szokásos volt, vagyis nem, mert Csenge megjegyezte, a kakasos nyalókás nem volt.:-)

És még egy karácsonyi ajándék is teljesült a hétvégén, meg az én évek óta dédelgetett vágyam is a szárítógép. Itt van már, és most kapcsoltam be, izgatottan várom a végeredményt! Majd megszokjuk azt a 10 cm-ert kilógva, mert a kicsi helyek átka, hogy a 10 cm-is sokat számít.:-) Kicsit olyan vegyes érzésem van vele, mert én örülök neki, a családom is, de sok pénz hirtelen, pedig annyi minden mellette szól. És mintha magamra költöttem volna, mitudomén...nyakláncra, vagy megettem volna egyedül az árát, bűntudatom van miatta. :-( Pedig igaz, nekem nagy segítség, mint a mosogatógép is...na de azért ez abból fakad, hogy állandóan rakom ide a pénzt, oda...aminek semmi értéke nincsen, és bemegyek a boltba kifolyik a kezem közül, ez meg csak (remélem) hosszú távon segíti nekem.:-)
Szóval megpróbálok neki, teljesen örülni. :-)

És a héten már itthon marad Csenge. ki akarom ebben a három hétben, teljesen kúrálni.
Nagyok is már nehezen mennek suliba. Már nagyon fáradtak. Zsoltiról ne is beszéljek.:-( Még tegnap is be kellett mennie kicsit! :-(
Na de ahogy telnek a napok, mind gyárt karácsony! :-

8 megjegyzés:

  1. Jobbulást Csengének! Milyen szárítógépet választottál végül: Én még előtte állok..., de nagyon szeretnék!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, Dávidot most küldték haza a suliból.:-(
      MINDEN HÁZIASSZONYNAK ALANYI JOGON JÁRNA A SZÁRÍTÓGÉP, ÉS A MOSOGATÓGÉP!:-)))) Szuper piha-puha végeredmény, meleg fürdőszoba.:-))) Elektroluxot választottam, és engedélyt kaptam a hőszívattyúsra, mert meggyőzte Zsoltit a fogyasztás különbség. És azért az nem kevés...Egyedüli hátránya, hogy nagyobb mint a mosógépem, mert az keskeny változat, de a tetején kényelmesen lehet hajtogatni.:-) Törülközök olyan puhák, hogy nekem még a napon sem...

      Törlés
    2. idéztél tőlem, köszi :D :D

      Törlés
  2. Nekem se mosogató, se szárítógépem nincs. Pedig jól jönne ez utóbbi például, hiszen sok a ruha. Én mindent vasalok is ráadásul. Kész logisztika a hétvége emiatt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig neked is jó lenne, időt spórolnál vele. Az pedig, kincs a gyerekek mellett.

      Törlés
  3. Használd egészséggel!!!!
    Boszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! ((()))
      Csak szuperlavítuszokban tudok róla beszélni, mára hagyom pihenni, négyszer ment! (pirulós) :-D

      Törlés