2015. december 7., hétfő

Mostanában így..

Hát, nem mondom, pár éve már innen a fotelből is élvezzem a bevásárlás örömét. :-) Karácsonyra, majdnem mindenkinek innen rendelünk. Pár pillanattal ezelőtt rendeltem meg a babakocsit Csengének. Bár én szeretem megfogdosni, megnézni, kipróbálni a dolgokat amit veszek, de eddig soha nem csalódtam ,az így rendelt árúban. (remélem most sem fogok)
Feladtam azt is, hogy a nagyobbacskák meglepit kapjanak. Szerintem nem baj, ha megbeszéljük, az álmukat, megrendelem, de csak karácsonykor kapják meg. Nem mellesleg olcsóbbak így az áruk, és választék is több, mint a boltban.
Csenge persze más, ő meglepit kap. Babakocsit, és babát bele. :-) Ezt mondogatta mostanában. Arielt kapott a mikulástól, úgy örült neki..:-)

De, hogy én mindig ilyenkor pukkanok le..:-( A fejem kétszer nagyobb, az orrom háromszor az átlagostól..Iszonyú nátha, és Csenge is gyanús volt reggel. :-( Pedig a héten szülinap, pénteken kis játszást is terveztünk.:-( Én meg alig látok ki a fejemből.

Azt ugye mondanom sem kell, a lakás hogy néz ki...:-( Kevés az ebéd.oda is ki kell találnom valamit. Pedig legszívesebben egy meleg paplan alatt kúrálnám magam..
Na mindegy, megyek a dolgomra! :-)))

2 megjegyzés: