2015. december 5., szombat

Nosztalgia..:-)

Előbb elméláztam a saját gyermekkorom mikulásán...:-)
Nagyon izgatott voltam, mint most is, minden gyerek.
Csak ilyenkor ettünk mogyorót és déli gyümölcsöt. Hű de jó volt...
Anyukám egy nagy tálat vett elő, körbe ültük az asztalt, és törtük a mogyorót, és ettük a mandarint, narancsot rendületlenül. :-) Legjobb ebben, nem (csak) a mogyoró és a déli gyümölcs volt, hanem, hogy körülültük, és beszélgettünk közben...Itt van előttem anyukám arca, és keze, ahogy törte a mogyorót...és jóízűen ette.:-) Mindig volt csomag..nem is egy..én húsvétig őriztem a mikulás csokikat, annyira vigyáztam rájuk! :-D

Ma nálunk a mikulás várás...Legkisebbünk, ahogy hallom belefárad a várásban, legalábbis csend van.:-)))) Nagyon várja, és a nagyobbacska gyerekeim? Nem tudom...remélem, azért egy kicsit igen, én (ja nem is, hanem a mikulás:-)))) ) készültem mindenkinek, egy kis személyes meglepivel..:-)))
Egy kis személyes..pszt...most hozta be a 15 éves a bakancsát és lemossa...bánya kánya, hogy a mosdó tiszta sár lesz, de VÁRJA A MIKULÁST!!! (és mellesleg, lesz egy tiszta bakancsa, hahahaha)

Akinek kisgyereke vagy kicsit nagyobbacska van, izguljon együtt csemetéjével, akinek már nincs, vagy még nincs, nosztalgiázzon..:-)

4 megjegyzés:

  1. Nosztalgiázom erősen, meg várom, hogy elég mélyen aludjanak a Mikulás érkezéshez :D szerintem el fogok aludni, a Mikulás meg majd engem is meglep reggelre, hogy megcsinálja -anya- helyett a mindenségeket :P

    VálaszTörlés
  2. Tiszta bakancs,mert mesében hinni jó! Hát nem volt jó?

    VálaszTörlés
  3. De jó, hogy a 15 éves is lemosta a bakancsát!

    VálaszTörlés
  4. Nosztalgia! Hogy megszépülnek az emlékek! Milyen jó volt gyereknek lenni!

    VálaszTörlés