2015. december 9., szerda

Véleményetek?

Kérlek segítsetek nekem ebben!
Szóval, állóilag azért nem kaptam semmit a Mikulástól. (;-) ) mert sokkal nagyobb dologgal szeretne meglepni engem. Egy (na ki találta ki már most?...:-D (nem, nem az őrségi házikó), de hasonlóan régóta vágyam, egy...na nem csigázlak tovább benneteket..:-D , egy szárító géppel.  Talán, jó lenne..
DE azért vannak határaink, mert hát ami szupi, az drága, viszont jó a fogyasztása, ami nem szupi annyira, az olcsóbb, többet fogyaszt, de az ár különbség, nagyon nagy.
Én nem vagyok márka függő, de az ár arány érték jó legyen. Tehát olcsóbb árkategóriát nézegetünk.

És itt jön a kérdésem, szerintetek mi a fontos benne? Mire érdemes figyelni? Mindent amit esetleg tudni kell róla...


KÖSZÖNÖM! :-)

10 megjegyzés:

  1. Én nem bántam meg, szerintem az egyik legnagyobb áldás (a mosogatógép mellett). Nem tudok azonban sokat a különféle szárítógépekről, de amire szerintem figyelj, hogy mekkora töltetűt választasz, aztán itt is vannak energiaosztályok, meg van ugyebár a kondenzátoros, meg a hőszivattyús. Nekünk az előző van, ami az olcsóbb kategória, állítólag többet fogyasztanak mint az utóbbiak, de ez relatív, mert pl. én emiatt már kevesebbet mosok, hiszen nem kell a szárító felület miatt többször elindítanom a mosómasát, itt pl. spóroltam, meg hát nyáron volt, hogy előbb megszáradt kint, mintha beindítottam volna a gépet, így akkor meg úgysem használtam. Ezenkívül mivel nem igényel hőelvezetést, bárhova rakható, meg csendesebb is, de biztos akinek a másik van, az meg leírja majd annak az előnyeit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Adrienn! Benned bíztam, hogy leírod a véleményed.:-) Mi is a kondenzátorost nézzük, és igen relatív sok, mert nyáron ugye nem használja az ember...Köszi!

      Törlés
  2. Anikó, nem tudom, ismered-e a FB-n a Bravúros Beosztók csoportot. Ott volt ilyen téma, de ha nem találod meg, akkor kérdezz rá, a tagok szívesen segítenek.

    VálaszTörlés
  3. Nekem sajnos nincs, de most, hogy mondod....nekem sem ártana. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye, hogy ugye...erősen akarjad! :-) (meg célozgassál rá, és sűrűn sóhajtozzál a teregetés közben, majd álmodozva mond, hogy már megint VÉLETLENÜl ez a szárítógép néz szembe velem..:-D

      Törlés
  4. Én is sóhajtozom erősen így, a költözés előtt.. hátha bejön. Egyszer nekünk volt egy kombinált gépünk, de eladtuk, mert iszonyatosan sok vizet használt a szárításhoz. Ne kérdezd hogyan, de így volt.. Úgyhogy én ezt figyelném, hogy mivel szárít, és hogy azzal kapcsolatban legyen a lehető legtakarékosabb. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye a sóhajtozások, általában bejönnek! :-) Kívánom neked is Dius! :-)

      Törlés
  5. Mint zugolvasó én is hozzászólok, ha nem gond... Mi is most vettünk nemrég szárítógépet, hőszivattyúsat...
    Elég rendesen utánajártunk és arra a megállapításra jutottunk, hogy ha legalább 5 évet kibír a szárítógép, akkor megéri a drágábbat megvenni...
    Ha pl elmész Média Marktba, ott rá vannak írva a szárítógépekre, hogy mennyit fogyasztanak. A kondenzációs szárító 2- 2,5 szer többet fogyaszt, mint a hőszivattyúsak... A mi gépünk AEG, 7 kilós 2 kw-t fogyaszt szekrényszáraz programon, ez durván 75 forint, mig kondenzációs társa 5 kw-t... Nyáron valószínű mi sem fogjuk használni, de így is éves szinten 100szor biztosan bekapcsoljuk.. arról nem is beszélve hogy felfűti a fürdőszobát... és az ablakok sem párásodnak...

    Mióta megvan sokszor gondolok arra, hogy hogy tudtam előtte nélküle élni... :) Egy álom, főleg 4 gyerek mellett... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó, hogy írtál Laura! :-) Igen, nagyon jó lenne...
      Csak az a baj, ebben a hőszívattyúsban, hogy nagyon drágák...nem, tudom, nem tudom...úgy meg hirtelen több az ára..:-(
      De biztos, nagyon várom! :-)

      Törlés