2016. április 11., hétfő

hétfő reggel, délelőtt...

Hétfő reggel 10 óra; túl vagyok, Csenge oviba vitelén, mostanában hajszálon múlik a valami nem tetszik hisztin..de sikerült! :-)
Majd posta, napi kis jó cselekedettel, előre engedtem valakit, sok csekk befizetés, muszáj, nagy úr..
Majd kedvenc dolgaim utána nézése, vészesen megy az idő...tanulni kellene a föcit, de elkezdem a blogot írni...nem haladok vele, kuszák a gondolatok, pedig igazán nagy dolog ami bennem érik már egy ideje, de úgy néz ki még nem akaródzik leírni, mert tudom, még nincs itt az ideje..
Közben rátalálok egy jóga videóra, elkezdem, gerinc torna, jön anyósom, abbahagyom, megyek nadrágot próbálni (beszűkíti nekem, na nem a derekát, a szárát:-)) ..pletyizünk, 10 óra 50 perc, végig csinálom a tornát, végre érzem a hátamon az izmokat..:-)
...11 óra, izgatottan nézem, valaki hozzá írt a bejegyzésemhez, megnyitom, felkészülve olvasom, valami olyasmit vizionálok, hogy megint ezen akadsz ki Anikó? ?? válaszra várok...helyett...
11 óra, könnyes a szemem, én pluszt adok? ÉN? Hiszen, ha Ti tudnátok mennyit adtok, ott a túloldalon ismeretlenül...Ó, ha sejtenétek, kicsit is.. Drága N. Katalin, nincsenek véletlenek, mérhetetlenül köszönöm neked, ezt a pár sort!
Pár óra még magányban, tanulás helyett, elkezdek még takarítani....
Zsömi nyuszi olyan büdös...Miért? Más nyuszi is? Nem tudok milyen almot kitalálni neki...most forgács van neki, de két napot bír ki..olyan cuki lenne, de a lakásban kiengedem, minden kábel veszélyben van, ha kint engedem ki, mindig pásztorkodni kell mellette, mert lerág minden növényt. :-( sajnálom őt...
Na megyek, nem lesz rend magától, pedig...csiribú, csiribá...pricprac, ahogy Csenge mondaná! :-))))
Szép napot nektek!

2 megjegyzés:

  1. Kíváncsi leszek, mi az a nagy! dolog:) A törpenyulak büdösek, én is csak most hallottam erről... majd kiderül, hogy a tengerimalacok mennyire lesznek azok:)

    VálaszTörlés
  2. Én is nagyon kíváncsi vagyok Anikó, hogy mi az a nagy dolog :) !!! Puszillak, addig is :) ...

    VálaszTörlés