2016. április 4., hétfő

Na tessék..


Így jár az, aki az utolsó pillanatra hagyja a tanulást! De legalább ma csend van, mindenki dolgozóban..Ezt csak igazán az értheti akinek van öt és hat év közötti gyermeke, és ha lány, akkor még jobban..Na nem mondom, hogy mostanában nincsenek csatáink a király lánnyal. Minimum egy fő személyzet kell neki, de ha ketten vannak még jobb..:-) Mindent kimond, és kommentál..és kifejlett érzékkel találja meg azt a pontot, mikor éppen kávéznál, vagy bambulnál...vagy neagyisten tanulnék..így nem is próbálkoztam, most meg pislogok, mennyi mindent csináltam volna, ez elmúlt három órában tanulás helyett. Amúgy állítom, leghasznosabb ismeret anyag, amit az életben is veszünk, az a biosz. Na most ez tanuljuk, csak sikerül megjegyeznem..:-) Holnap nem lesz net, ez csak a tanuilás miatt érdekes..:-) mert megint áramszünet lesz, majd megyek boltba, de ma is kellene főznöm valamit...MIT????? Nincs kedvem, de muszáj. :-(

Viszont reggel, az egyik idős nénivel beszélgetve ovi fel, kiderült, hogy a virág ágyását felszámolja, és éppen olyan növény van ott, amit annyira szerettem volna..bőrvirág. Volt egy kis nyamvadt, de úgy szerettem volna oda, és akkor a néninek pont volt...mert ugye véletlenek nincsenek..:-) Meg liliomot is kaptam tőle..mindjárt a főzés helyett, fotózok de csak telóval, gyorsan...:-)
Lakásban hideg van, kint meleg, téli kabátok mosódnak..rakom is el őket, ne is lássam..:-)))

2 megjegyzés:

  1. Sosem tudtam,hogy bőrvirág a neve, olyan érdekes, hogy ott ahol rá se néz senki gyönyörűen burjánzik,máshol meg alig él:) Nekem is volt valamikor, aztán eltűnt a fenti ok miatt:)

    VálaszTörlés
  2. Szépséges a kertecskéd! Nagyon szeretem a téglákat!

    VálaszTörlés