2016. augusztus 28., vasárnap

ezen is túl..vagy majdnem!:-)

Tegnap délután már nem tudtam tovább húzni az iskola szerek vásárlását. Rájöttem, hogy a gyerekeimre mély nyomot hagy majd, anyjuk hülye fóbiája, iskola szerek vásárlásával. Jó, de ez a 12. ilyen évünk. Nem értem továbbra sem az alsóban levő listahegyeket, a sok felesleges cuccot, amit megvetetnek minden évben a szülőkkel, sajnálom is a kismókusokat, akiknek esetleg nem jutott verdás, minyonos, hercegnős, kisállatos füzetekre, toll tartóra, stb! Értem én, hogy nagy dolog az iskola, hiszen jövőre mi is, újult erővel csapunk bele a lecsóba, azaz pardon az iskolába újra Csengével. :-) Aki, már tudom, olyan lesz mint Mesi, imádni fogja ezt! :-)

Szóval extra cukik voltak tegnap  a gyerekeim, mind a négy, plusz két szülő kéz a kézben...jaj, azért nem pont így volt, mert egyik azért hisztizett miért nem mentünk már hamarabb, a másik meg minek jöjjön ő...vegyünk egy pár füzetet, aztán egy tollat és cső...(ahogy ők mondják) :-) De a végén belejöttek, és mind tudott rendesen választani, majdnem mindent, de a tapasztalat, hogy szeptembertől újra járhatom úgyis újra ezért, meg azért, a papír boltot.
Cukik voltak, mert Csenge is örült a szuper zsír krétának, és a legmufurcabb is megköszönte a tan cuccokat, amit vettünk.
Persze én is vettem magamnak szép tollacskát, radírocskát...így éltem túl. :-) Hiszen én is sulis vagyok, nem???:-))) A kasszánál, a másfél méteres blokkot, és a kisebb vagyont nem számítom. :-)


2 megjegyzés:

  1. Bennem is az merült fel a soraidat olvasva, hogy jesszus, mennyi lehetett a vége?! De legalább túl vagytok rajta. :-)

    VálaszTörlés
  2. 🖍✏️📖📚📏📐📒📔📝📚📒📐📏✂️🖇💸💸💸🌻🌞

    VálaszTörlés