2016. augusztus 31., szerda

ezek vannak..

Hát kösz! Pont egy hónapja "élvezem" a társaságát. :-( Nem vártam, csak úgy jött, mondjuk számítottam rá, már ez a harmadik éve, hogy jön augusztusban. De ilyen durva sosem volt! Azért kérek mindenkit, aki nem allergiás, ne legyintsen, ó ez nem megfázás, CSAK allergia. Mert hogy nem CSAK az tuti, meg volt a hideg rázás, egy eszméletlen gyengeség, nagy herpesz, az orrom környékén...jó, jó..a nátha kb egy hétig durva, de ez, napról napra rosszabb. Jó, nem jár köhögéssel, de egy csöppet sem kellemes tüsszögéssel annál inkább. És jaj, ha nincs közelbe zsepi. De ami közvetlen ezután jön..na az a rémálom, még a tüsszögéstől, szeded össze mindened, mert a rekeszizmod is belesajdul, ráadásul párba jár, na akkor jön az eszméletlen viszketés a torkodba, meg a füledbe legbelül..:-( És közben szem dörzsölés ezerrel.:-( Na így sminkeljen az ember! :-DDDD Fúj, de utálom!

Közben tegnap kiderült, holnap mégis be kell mennem a suliba. Jaj, most nem is tudom, vegyesek az érzéseim. Nagyon sokan lemaradnak 11.-be. Én meg félek a 12.-től. Közben meg úgy sajnálom őket, hiszen most olyan soknak érzem a plusz egy évet, de legalább együtt lesznek, hiányozni fognak.:-(

És ma olyan helyre megyünk délután Mesivel, ahova UTÁLOK menni! De muszáj! Közben persze mosolyszünet van nálunk..Mármint Mesivel. Meddig???? Meddig tud az ember túllépni dolgokon. Most is hiányzik anyukám, ő mit érzett ebben a korban???
Na mindegy, élvezzük a mai utolsó nyugis?, nyári napot!

2 megjegyzés:

  1. Merre jártatok Mesivel? Sajnálom, hogy mosolyszünet van de úgyis hamar elillan.

    VálaszTörlés