2016. szeptember 1., csütörtök

És akkor...

Na szóval, a négy gyerekemből három elkezdte a sulit ma. (hálás vagyok, hogy Csenge még nem megy), látni kellett volna az arcukat! :-( Ó szegények...Mesit csak a keringő érdekli igazából, fiúkat semmi...inkább bicajoznának. :-) Mondjuk tegnap Dávid akkorát zakózott az egész nyáron megdolgozott, bicajával.:-( Alig bír járni. Azért, hogy mennyit kell nekem izgulnom miattuk, folyamatosan...:-( De nem köthetem őket a székhez, ezt is meg kell tapasztalniuk..
Csak utálom, hogy az állandó nógatást majd, tanulj...tanulj..tanulj..magyarázhatunk nekik, ebben a korban itt be, ott ki...ők a halhatatlanok, az örök fiatalok, a mit dumál ez az öreg nekem, előttük még minden! Ez igaz is, de hogy milyen hamar ők is "vén trottyok" lesznek...még nem is sejtik! :-)
Itt van pl Emese, most született, egy kis csoda csomag volt nekem, bár már akkor sem volt egyszerű eset.;-) Tegnap mégis elmentünk együtt nőgyógyászhoz, ezt csak azért írom le, mert milyen az már mikor annyi idős a lányod, hogy ő is ilyen helyre megy veled? És nem csak kísérőként... Nem is emlékszem én mikor voltam először, de az biztos, nem jött anyukám velem, vagy csak arra sem emlékszem? Megnyugtattam Mesit, 42 évesen, négy szülésen túl, is utál az ember ilyen helyre menni...de muszáj. Főleg úgy, hogy anyukám ilyen betegségben halt meg. :-( Na és a lényeg, ezen is túl vagyunk. Valami gyógynövényes bogyót is írt...Premenst, azt mondja az szedjem, jobb lesz a nehéz napokban..majd még átrágom magam miatta, mert mivel tejcukrot tartalmaz, ezzel vonnak be sok gyógyszert, így ki kell találnom, lehet e bevenni laktáz tablettával.

Ma Csenge is nyűgösen kel, :-( Egész nyáron nem, ma meg igen...és ez így szokott lenni mikor oviba megyünk, pedig még nem is megy, majd csak hétfőn kezdi. És várja is nagyon..mégis.
Ma nekem is suli, bár sokan nem mennek, mert úgy volt, hogy csak jövőhéten kezdődik a suli, és a munkahelyeken nem lehet csak jönni menni...gondolom, ma még csak információ átadások lesznek.

Megyek főzni, sütök kenyeret és közben sokat gondolok a fehér inges gyerekeimre...Nagy laklik, de az ingüket vasaljam ki..:-D

2 megjegyzés:

  1. Velem eljött az anyukám 16 éves voltam:) Én is el fogom magammal vinni a lányaimat, szerintem ez így normális.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen így normális. Nagyon furcsa azért hogy már itt tartunk.. :)

      Törlés