2016. szeptember 14., szerda

Kezdődik..

Tegnap belevágtunk a lecsóba a suliba. Mindenki parázik, nagyon...Persze nem kis dolog az érettségi, de mintha mindenkinek az élete múlik rajta.:-) Mondjuk a tanárok is ránk hozzák a frászt, főleg az angol tanár, jogosan mondjuk, így jövőhétre az összes rendhagyó ige három alakja kell, és 20 összetett mondatból doga..:-( Mondjuk én az összes tantárgyból, ettől az egytől félek. Mert még nagyon nagyon messze vagyok a tudástól. Megnéztem egy angol érettségit, nemhiába nem néztem meg eddig, brutál, nem is értem a feladatokat.:-(((( Magas pont határ nagyon, idén meg egy kicsit még jobban..
Azt hiszem dupla binko bilobát kell szednem..:-D
Viccen kívül sokat kell tanulni. Két hét múlva meg töri szóbeli is lesz..Élvezem a sulit, de ez az érettségi...Nem tudom...Mondjuk tegnap beszélgettem a fiatalokkal és tök érdekes volt, hogy ők paráznak a szóbelitől, pedig penge az agyuk és kenik vágják a dolgokat, nekem nem okoz gondot a beszéd, de a penge agy, marha messze van tőlem.
Sajnálom, hogy a pad társammal is olyan különbözőek vagyunk, pedig jó lenne pl nyelvben összedolgozni.
Tegnap dönteni kellett föciből, vagy bioszból érettségizünk. Nagyon kampányolt a föcitanár, a föci mellett, hogy konkrétan nem lehet megbukni belőle, ha kicsi gógyink van. Én akkor is maradtam a biosz mellett, egy, hogy nagyon szeretem a biosz tanárnőnket, kettő, hogy szeretem a bioszt, még ha nem is tudok mindent. Nem baj. Azt elengedtem, hogy hányas leszek, érettségin, meglegyen és kész...de azért jó lenne, ha mindenből meglenne.

És kezdődik...nem akarok oviba menni...nem akarok ott aludni. Makrancos mostanában a lelkem..

2 megjegyzés:

  1. Hajrá Anikó !Ügyes vagy ne parázz előre! Azért nem szívesen lennék most a bőrödben belegondolok és összeszorul a gyomrom még ennyi év után is! Régen jártam nálad de azért láttam a tündér kis cicátokat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Éva, mindig nagyon örülök neked!!!!:-)

      Törlés