2016. szeptember 16., péntek

Mondom...

Olyan hülye vagyok! Szó szerint. Elkövetem azt a hibát amit kb 21 éve, mindig elkövetek. Egész délelőtt sikáltam, PÉNTEK délelőtt,hogy a hétvégén nyoma se legyen annak amit csináltam, Mert ugyan kinek fog feltűnni (pedig na aztán az igazán feltűnő volt), hogy az elszívón nincs sárga zsír, hanem fehéren ragyog, vagy a sok (tényleg sok) kis ilyeolyan terítő, tisztán ragyog, és ilyenkor kicsit változtatok is rajta, vagy ágyneműt húztam, vagy a párnahuzatokat is kimostam az étkező székeken?
Ja párdon, nekem fel fog tűnni, mert ilyenkor azon kapom magam, hogy oda oda pillantok az elszívóra és gyönyörködőm benne..:-D

Jaj ez a cicuka, nagyon zsivány, most is pofozgatja az ujjamat..:-)

Pedig kint kellene ülnöm a napon, egy finom kávéval, (jót tenne a fejemnek) és élvezni a napsütést...mert megígértem Csengének ma megyek érte ebéd után...és még kenyeret kellene dagasztanom, a milánóit befejezni...pakolni, pakolni, pakolni...:-) 
Mert én hülye (mondom), azt hiszem, ha ezt megcsinálom nem kell utána semmit csinálni, csak feltenni a lábam. :-D Azért, nem cserélnék senkivel...;-)

2 megjegyzés:

  1. Én is élvezem, ha takarítás után szinte fellélegzik a ház. Neked is sikerélmény. Örülök az utolsó mondatodnak, egyetértek veled.

    VálaszTörlés
  2. Neeeem. Én is imádom mikor minden tiszta!
    Ülni a napon..., kit érdekel? Aki aktív, annak ez nem megy. Nem vagy hülye!!!!!
    Jaaaj a cica! Mutass róla képet még sokszor!

    VálaszTörlés