2016. szeptember 15., csütörtök

Mai, gyors..:-)

Túl vagyok a bevásárláson, Mindenkinek van minden...kicsiknek, nagyoknak, cicának, kutyusnak..:-D
Holnap megy Mesi kétnapos osztály kirándulásra, messzi nem mennek, Vác, és Visegrád. Mindkettő nagyon jó hely, én szeretem.
Csenge alig várja a holnapot, mert délben hazajöhet. Szeret oviba lenni, de reggel utál menni..:-(  Azért láttam tegnap mikor érte mentem, hogy egy kislánnyal játszott. Nem a legjobb barátnőjével, mert ő nem volt tegnap oviban, ma azért várta reggel őt Csenge.:-) Ünnep nap amúgy, ha én megyek érte, nem szereti, ha a suliban vagyok.
Ma négy matek lesz és három töri...szerintem szeretni fogom ezt a napot! :-)

Amúgy, fura, anélkül, hogy kibeszélném az illett, sokszor gondolok valakire, aki teljesen már mint én vagyok. Alakulhatott volna az élet úgy, hogy ő neki van nagycsaládja, alakulhatott volna úgy, hogy nekem nincs és most is az egyik kapcsolatból a másikba megyek, talán van egy gyerekem. Alakulhatott volna így is az élet.
Nem így alakult, hogy miért, nem tudom! Szerencse? Vagy más?
Szerintem ezt senki sem tudja...
Jobb nekem? Jobb neki?
Ezt sem lehet kijelenteni így, hogy kinek jobb, vagy kinek rosszabb. Csak valamiért próbálom megérteni őt...Vagy meg kell értenem őt???? Nem tudom...

2 megjegyzés:

  1. Az óvodakezdésnél még egy kicsit fáj a szívem, hogy nem látom a sok kis vidám óvodást,mer nagyon jó volt velük lenni, nagyon sok örömet tudtak okozni. Szerencsére egy héten egyszer még dolgozni fogok az oviban, így nem veszítem el a kapcsolatot velük. Csenge is biztosan nagyon jól érzi magát az oviban, az, hogy reggel nem szeret menni, az nem jelent semmit.

    VálaszTörlés
  2. Nálunk is a reggel hasonlóan zajlik ovi szempontból: nem szeret menni, de utána jól érzi magát Toma :) . Anikó, te pedig nagyon ügyes vagy, jó sok minden van rajtad és még készülsz az érettségire is, nem semmi, puszillak:)!

    VálaszTörlés