2016. szeptember 9., péntek

honnan nézem...

Bosszúsan?
- az allergia csúcson van, éjjel nem alszom, ötször akkora a fejem, már teljesen kikészülök tőle, pontosan 40 napja tart. Zsoltinak is.
-tegnap munka után mentem suliba, nagyon fárasztó volt, de nem is a tanulás, hanem szegény padtársam elviselése, megértem őt...de kiszívja az energiámat.
-ma elviszi Csengét anyósom HÉV-ezni, oké, de persze összeköti valamivel, ha már mennek ugye (miért nem lehet az évi két-háromszori ilyen alkalmat, csak a gyerekkel tölteni?) , félek, hogy minden rendben legyen...de ha nem engedem gonosz meny vagyok.
-itt vagyok, végre péntek, én mégis szomorú vagyok. Remélem ez változik és a hozzáállásom segít majd ebben, nemsokára...

Optimistábban:

-tegnap a suliban hirtelen ki kellett tölteni egy szövegértesi érettségi feladatot, pont 60 perc volt rá. Kicsit, hirtelen sok volt, nem is készültünk rá lelkileg( padtársam, itt borult ki), elején össze kellett szednem magam, de a végén minden feladatot megcsináltam. Hogy jól csináltam e meg, nem tudom még, kíváncsian várom, de hogy nagyon, nagyon élveztem a végére, az biztos. Azt mondta csak annak írja be a jegyet akinek jó lett.
-hezitálok, de akkor is elmegyek ma a jysk-be. Párnát szeretnék venni. Meg párna huzatot, meg húsit a hétvégére. Lehet, hogy a HADA-ba is bemegyek, és EGYEDÜL!!!!
-Csenge még alszik mosógép már zúg, végül is szép ez a nap, a napocska is süt...

De még nem lett jobb a hangulatom..:-( na majd alakul...

5 megjegyzés:

  1. Kedves Anikó!
    Ma vagy holnap menj a Jysk-be, mert "15% extra kedvezményt adunk mindenre, ami My Big Blue Bag táskánkba belefér" Részleteket ld. a honlapon.
    Én is megyek, sötétítő függönyt veszek 2 db-ot.
    Üdv: Zsuzsa (Mindig olvaslak, de nem igazán szoktam írni.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Képzeld, elmentünk Mesivel, és körbenéztünk, majd nagy gondolkodás közepette vettünk egy 600 ft-os ollót.:-) Akkor mondja a hölgy, hogy most 15 % kedvezmény jár minden olyan termékre, ami a táskába belefér..:-) Hát egy olló belefért, majd körbenéztünk máshol is, és visszakanyarodtunk újra a Jysk-be. :-) Vettem mindenkinek párnát (magamnak olyat amit nagyon szerettem volna), párnahuzatot, és még így is micsoda kedvezmények vannak, de ebből is lejött 15% és lett három táska giga szatyrunk! :-D Örültem neki. Nem mindegy azért öt párnánál. Mesinek nem kellett neki nagy szőrös állatka párnája van.:-)
      Köszönöm, hogy említetted, véletlenül mi is odataláltunk.:-) Gyere és írj máskor is, drága Zsuzsa!

      Törlés
  2. Nekem is vacak kedvem van, bár ez sajnos már szinte állandó.
    Én szedek gyógyszert az allergiára, de akkor is vannak tüneteim. Enyhék.
    Öregedő bőr: segítség! Ez borzalmas, nehéz beletörődni.

    VálaszTörlés
  3. Ne is mondd...mar lassan 5. napja,hogy vacak a kedvem...nagyon...es en melle(vagy ilyenkor?) tiszta antiszocialis is vagyok...nem tudom mi okbol es meddig tart,de mar en is unom magamat...

    VálaszTörlés
  4. Kedves Anikó! Sajnálom, hogy csak most olvastam bele a blogodba (feleségem olvas rendszeresen), én azt hiszem tudom a megoldást az allergiádra. A környezetemben nagyon sok embernek segített. Van egy gyors és egy állandó megoldás, csak az 3 hét után hat, de megszünteti. Egy spéci olajfa kapszulával egy két nap alatt könnyebbséged lesz, majd eltűnik,minden allergiád. (macskaszőr, pollen, stb.) Rendbe rakja az immunrendszeredet. Ha érdekel privátban írj egy levelet ide: forestwalker7@gmail.com . Üdv és jó egészséget: Horváth Zoltán

    VálaszTörlés