2016. október 14., péntek

előhétvége..:-)

Tegnap este suli után tele fejjel, jól összevesztem Csengével, talán mióta megszületett ez a második alkalom, lassan hat éves azért látszik jól együtt tudunk működni.:-) Írtam is egy magányos, zaklatott, felháborodott posztot tegnap, de aztán nem küldtem el. Jól tettem. Mert a délelőtt ennek ellentéte volt. Zsolti szabin volt egy napot, reményeink szerint az őszi szünetben is itthon lesz. Így pár órát tudtunk egymásra figyelni, együtt reggeliztünk, nagyot sétáltunk az erdőben. Úgy szeretek vele együtt lenni, kettesben is.:-) Olyan ritkán van ez így, és már nagyon régen volt így...
Na aztán persze, hogy azért ne legyen már olyan szuper, iszonyú migrénem lett, még nem múlt el..de alakul. (remélem)
Már arról is szerettem volna írni..hogy néztem csempét, de olyat amitől elájultam volna nem láttam, vagyis ez így nem igaz, csak megfizethetetlen volt nekünk. Ma Zsolti jobban körbenézett, és talált, olyat ami mindkettőnknek tetszik. Juhéjj...:-) Nem akarok megalkuvó lenni, azért jó pár évig nézi az ember, nem?:-)
 Ez az a csempe ami tetszik

Érdekes amúgy, régen kitaláltunk valamit majd csináltuk, most...nem. :-) Kis időnek el kell telni, mire rászánjuk magunkat.

6 megjegyzés:

  1. Wooow, ez a csempe, nagyon jól néz ki :) Remélem elmúlt a migréned már. Jó kis napotok volt, több ilyen kellene, ha lehetne, hogy 1-1 napokat kivegyen a Zsolt hétközben, és csak ti legyetek hétközben otthon.

    VálaszTörlés
  2. Hova szeretnél csempét? Nyilván nem tudja az ember évente lecserélni, így tényleg meggondolandó szerintem is. Bár, már, nekünk is nagyon kellene... De...

    VálaszTörlés
  3. Köszi csajok, konyhába lesz, mert 16 éves, és potyognak le a tűzhely mögött.
    És ma megvettük, olyan szép... És szerintem illik ide. :)

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű, tényleg! :) (majd kérünk fotót, ha kész lesz :) )

    VálaszTörlés