2016. október 10., hétfő

ennyi, nem sok

Nem is tudom...persze gondolom a rossz indulatú és persze a komor náthás énem morog ezért azért...
Persze, csináld amit szeretnél...ne süppedj bele a mindennapokba, légy kreatív, legyél merész, légy bátor..ennyi kell csak, hogy azt csináljunk amit nagyon szeretnénk?
Mert szerintem nem. Nem, mert kell hozzá, pénz, pénz..pénz...meg ismeretség, meg támasz, meg segítség, meg TUDÁS, vagy erős keresése annak..

Na erről ennyit, többit majd...pedig milyen jó lenne....:-(

Ma sokra nem megyek magammal, teszek veszek, de semmi kedvem hozzá. Folyik az orrom, melegítem, de sok javulás nincs..asszem előveszem az angolom. Már ezzel álmodtam, rém álom volt, hozzáteszem.:-( :-)
Mindenki dolgozóban, délután megyünk vásárolni, mert megint üres a hűtő...:-( Értéke a pénznek semmi, de tényleg semmi, kisgyerek, vagy cica akarok lenni..:-D semmi gondjuk, nem??? :-)))))

Na megyek a dolgomra, sok értelmeset nem írtam..

7 megjegyzés:

  1. A kisgyerekeknek és a cicáknak nálad semmi gondjuk... - biztos akad akivel nem cserélnél:( Nézz meg egy filmet, pl. a filmezz.eu-n a Mielőtt megismertelek-et és jobb lesz:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kicsit francia.. :) de végén pityogtam.. Nem akarok cserélni senkivel...

      Törlés
  2. Ez most azért elég pesszimistára sikerült Anikó, nem? Szerintem nem minden pénz kérdése, mégha nagy is a szerepe az életben. Senkinek se könnyű, de majd csak alakulnak a dolgok. Sok erőt, gyógyulást kívánok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem akarok jobban belemenni dolgokba, még. De most ezt látom, majd látom másképp is, de hidd el.. Tudom másnak nehezebb, másnak meg nem....

      Törlés
  3. Szerintem sem minden csak pénz kérdése, anélkül is szeret Csenge. Oké. Másrészt a fizu csökken, az árak emelkednek, az életszínvonal esik, azaz egyre több mindenről kell lemondani. De még ez is csak a hétköznapok dolga. Értem miről írsz: az a háttér, aki biztosan mutatja a példát és stabilan biztosítja az anyagi hátteret az keveseknek adatik meg. Ebből saját erőből kitörni én sem tudtam. Nem könnyű ezt belátni és elfogadni. Parányi embernek megy és annak biztos nem kell megosztani a figyelmét család és szakma között. Sokáig azt hittem a három gyerek miatt nem megy, úgy éreztem szíjakkal fog vissza a család, már nem vagyok biztos benne. Az előre jutáshoz lelkiismeretlennek, keménynek kell lenni. Erre nem mindenki alkalmas.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem minden pénz kérdés, de ahhoz amit nagyon szeretne az ember csinálni, főleg pénz kell...remélem mind a négy gyerekem szeret és Zsolti is.. Hogy más? Nem tudom.

      Törlés
  4. Más biztos nem. Pénzt akarok én is!!!!

    VálaszTörlés