2016. október 27., csütörtök

Kattogásom..:-)

Eddig minden a terv szerint alakul, pihenek is, és van idő mindenre.:-)

De ha kérdeznétek, mit nem szeretek a blog írásban azt határozottan meg tudom mondani.
Hogy, egyoldalú...
Mert másra nem tudom fogni azt, hogy nem érdeklődnek felém. Gondolom az van, hogy ők úgyis tudják mi van velem , mert olvassák a blogom.
Én próbálkozom, tényleg. Van több ember akit keresek...írunk pár szót, én úgy örülök nekik, de valahogy ebben is kicsit egyoldalú a kapcsolat. Pedig, hogy örülök egy egy ilyen megkeresésnek. Erika rendszeresen ír nekem. Ez olyan jól esik, pedig aztán vele még soha nem találkoztam, nem is tudja milyen házsártos vagyok. :-) Mindig úgy ír nekem, mintha ezer éve ismerne, hihetetlen.

Nézzétek el nekem, hogy ez a kattogásom, de valahogy ezért nem szeretek néha írni. Ha nem írnék, lehet, hogy lenne pár ember akinek eszébe jutnék néha.
Na mindegy....
Kezd fájni a fejem, de szerintem aki fejfájós annak mostanában nehéz időszaka van. :-(
Azért nincs rossz kedvem, ma jó sulis napom lesz, négy magyar, két töri és egy blöööö fizika (azt meg minek???)
Még nem tudom mit főzzek, tök főzelékre gondoltam, nem leszek ma népszerű, és kenyeret is kell sütnöm mint minden nap. :-)

26 megjegyzés:

  1. Felejtsd el a tökfőzeléket, legyen helyette krumpli, sokkal finomabb :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Á, Andi, itt "egykutya" :-D

      Törlés
    2. Az sem jön be az ifjúságnak???

      Törlés
    3. Nem nagyon. :) nem panaszkodnak, csak kotórják a hűtőt. :)

      Törlés
  2. Jáááj, néha én is érzek így, de ez akkora hülyeség, lásd be :). Olvasnak, olvassuk, gondolunk is valamit, aztán meg nem íródik le. Hogy miért, fene tudja, mindenkinél más, de tuti, hogy sokan olvasnak, ha nincs is mindig visszajelzés.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem itt értem a visszajelzést. :) olyanok akik ismernek, élőben is. :) nem azzal van bajom, hogy nem ír az, aki olvas..mindegy, lehet nem tudom kifejezni magam. Csak néha jó lenne.. Csak úgy spontán érdeklődés, más fórumon is.

      Törlés
  3. Értelek, nagyon is. Mi is így vagyunk. Blogilag is, meg a személyes kapcsolatoknakál is. Lassan úgy vagyok vele, hogy, aki nem keres, nem érdekli mi van velünk, nem baj, keres az akit érdekel. Persze, tudom, hogy nem könnyű. De, akinek számítasz kicsit is, keresni fog. Mi, olvasunk, akkor is ha, nem kommenteljünk. Személyes ismeretség nélkül is jó olvasni a gondolataidat. Ha nem írsz, lassan hiányzik is. Kellemes hétvégét, szünetet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aranyos vagy!
      Csak már néha olyan kellemetlen...nem is egy felől van olyan, hogy írok, oké ez nekem nem teher, hiszen nekem jelentenek ők valamit, hiszen vagy rokon, vagy olyan ismerős aki közel áll hozzám, írok, majd eltelik egy kis idő írok...érdeklődök, várok, hogy csak eszébe jutok, várok van, hogy napokat, van, hogy hónapokat.. ezzel nincs gond, mert tudom a mai világban sok felé kell figyelni....Csak néha nekem is jól esne, egy szia, hogy vagy? kérdés...:-(
      Jó lesz a hétvége, csempézzük a konyhát, de utána olyan szép lesz, csak be kell vennem a türelemtablettáimat, hova is tettem???? :-DDDD

      Törlés
  4. Jólesik nekem is a visszajelzés. Nagyon sokan elmentek a fb-ra. A blogbejegyzés több időt és energiát kíván,mint egy fb kép és mondat.
    Sajnos ez van.
    Ha nem is tudok mindig olvasni téged, azért itt vagyok.:)És nagyra becsüllek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, Mamka, te olyan vagy nekem mint egy nyugalom szigete, és tudom, hogy itt vagy! Talán most nem is itt hiányzik a visszajelzés...csak az érdeklődés hiánya zavar! :-(

      Törlés
  5. Anikó, többször is hívtalak kávézni. Erőszakoskodni nem akarok.:-)
    Abban viszont igazad van, hogy nem elég "belesni" más ablakán, az ajtónkat is kell nyitni.
    Mondjuk nálam a gyakorlatban így is van. Nyitott az ajtónk és forgalom is van.:-)
    A netre viszont kevesebbet teszek ki magamból. De legalább reagálhatnék a történeteidre.
    Majd igyekszem.:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj Márti, igazad van! Mindenkinek arra van ideje amit nagyon akar. Kifogásokat kereshetnék.. De nem fogok! Ölellek! Bár arra te is emlékszel milyen zajos.. Nyüzsgő még a nagycsalád! :)

      Törlés
    2. Anikó, nálunk még (majdnem)mindig az. Annyi a különbség, hogy azért már a felelősségem kisebb és a kötelességem is kevesebb.:-)

      Törlés
    3. Addig jó, mert azért nagyon fárasztó, de imádom! :)

      Törlés
  6. Anikó ezzel a kattogással nem vagy egyedül! Sokszor vagyok én is elkeseredve, mérgembe még a Fb-ról is kiléptem mert szerintem is sokan oda mennek inkább:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs azzal baj, csak felszinesek lettünk, drága Éva! Vagy nem tudom mire fogni...

      Törlés
  7. Értelek, és tudom, hogy most nem a blogra gondoltál, hanem azokra, akik ismernek személyesen és pont esetleg a blog miatt úgy érzik, hogy képben vannak veled kapcsolatban - bár nem tudom, én azt hiszem ez csalóka, és én nem is tudnék így lenni ezzel, és ha valaki komolyan jóban van veled, ez tényleg kevés kell, hogy legyen... Viszont ettől függetlenül, mostanában én sem kommentelek annyit sehol (tudom, hogy nem erre értetted), mert valahogy elmegy az idő minden másra és egyébként ez sem jó... Ölellek :)!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De ha így van, akkor nem hiányzok senkinek... :(

      Törlés
  8. háááát, ez most betalált nagyon nálam is... rólam lassan többet tud a blogos baráti kör, mint a "valós", vagy pl. mint a saját húgom. Ez utóbbit évek óta emésztgetem, és már feladtam, mert elég egyoldalúnak érzem, hogy én telefonálok csak, ő nem, még akkor sem, ha anyutól hallja, hogy a kisebbik gyerekünk beteg. És ha nem akarom szóvá tenni, akkor én sem jelentkezem, és eltelnek hetek is, pedig valamikor a legjobb barátok voltunk. És ez nem csak idő kérdése, mert ő mindig azt mondja, hogy nincs ideje semmire. Na, nem is ragozom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont így, ez van. Rajtunk is múlik, de én sem kapaszkodok már utánuk, elég volt legyne akár testvér, akár baárt, öreg vagyok már ehhez:))

      Törlés
    2. De azért néha hiányzik nem?? Nekem nagyon :(

      Törlés
  9. Én úgy vagyok vele, hogy az én szórakozásomra kezdtem el blogolni a többi pedig csak a ráadás :) Ha valaki ír az jó, ha nem akkor pedig biztosan van más dolga a lényeg, hogy olvasott :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja most olvasom, hogy nem csak a blogról van szó. Na, hát az más tészta. De azzal is úgy vagyok, ha nem keres akkor nem fontos nekem sem. Ha én keresem és akkor sem reagál, akkor meg be is fejezem. Aztán megyek másfelé, nem erőltetem. Az erőlködés nálam a felszínesség, a nem akaromigazán dolog, na annak meg mi értelme van? Semmi.

      Törlés
    2. De néha elkeseredik az ember, hogy senki?????

      Törlés