2016. október 5., szerda

Örülök, meg nem is...

Örülök, mert túl vagyok a kis érettségin töriből, örülök mert négyes. Azért is örülök, mert olyan tételt húztam, ami pont nem térképes.. Uradalmi rendszer a középkorban.
Nem örülök, mert nehéz tétel volt, nem örülök mert ha térképest húzok simán ment volna ötösre.

De jó ez így, rendhagyó igékből tegnap ötös lett, és a matek vektorokból 4/5 a doga. De az angol kiejtés...jaj, nehéz nekem nagyon. Ma dolgoztam kettőig, és utána mentem vizsgázni...jó, hogy túl vagyok rajta. Csak a csuda vigye el, lehetett volna összeszedettebb is a feleletem.:-(

Nagy levegő, végre ezen is túl...holnap már jobb lesz.
Csenge köhög, néha de akkor nagyon. Csoda finom vacsit csinált Dávid. :-) Héjában sült krumpli, és lila hagyma, kolbász, sajt..., bocsi megyek is..:-DDDD


Friss!!!!!!!!
Előbb megyünk felfelé Csengével a lépcsőn aludni, mikor oldalra pillantok és a lámpánál olyan szintű pókhálót látok, hogy jaj..:-DDDD Gyorsan hívom Dávidot nézd már meg ezt...Mire ő: jaja látszik, hogy sokat tanulsz mostanában..:-)))
Igen látszik folyik a mosatlan ki a tartóból, egész ház tiszta kosz, reggel csináltam gyors milánóit, mondjuk az isteni lett, de szerintem nincs elég kenyér holnapra tízórainak..Juhéjjjj, lehet büfézni.:-))))

7 megjegyzés:

  1. Szerintem ez csodálatos teljesítmény, gratulálok! :)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok, nagyon ügyes vagy! ☺

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok Anikó ezek csodás eredmények!!!! :) ♥

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép eredmények, gratulálok!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok! ♥

    VálaszTörlés
  6. Le a kalappal előtted!!! Minden tiszteletem a tiéd!!! 🌸

    VálaszTörlés